Βασίλισσα Ράνια | Γιατί αρκετοί Ιορδανοί τη συγκρίνουν με τη Μαρία Αντουανέτα;

Η κριτική που δέχεται τα τελευταία χρόνια για το lifestyle και τον τρόπο που ντύνεται.

Σε κάθε της εμφάνιση τα φωτογραφικά κλικ απαθανατίζουν κάθε της κίνηση, οι fashion editors αναρωτιούνται για τον σχεδιαστή που επέλεξε να φορέσει και ο λαός την αγαπά ως το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην Ιορδανία. Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας έχει ζήσει σίγουρα μία ζωή σαν παραμύθι, γιατί από υπάλληλος της Apple κατέληξε να βρίσκεται στο πλευρό του βασιλιά Abdullah ΙΙ.

Διαβάστε Επίσης

Η καθημερινότητά της περιλαμβάνει από συναντήσεις με τη Jill Biden και επισκέψεις σε σχολεία της χώρας, μέχρι φιλανθρωπικά gala και παρουσίες σε κυβερνητικά δείπνα. Η βασίλισσα Ράνια είναι αρκετά οξυδερκής, συμπαθής και όμως υπάρχουν άνθρωποι στην Ιορδανία, οι οποίοι της ασκούν κριτική για τα υπερβολικά έξοδα που κάνει και τα ποσά που ξοδεύει για την εμφάνισή της. 

Αν και η ίδια μεγάλωσε στην πόλη του Κουβέιτ, έχει καταγωγή από την Παλαιστίνη, κάτι που δεν λαμβάνει θετικής αποδοχής από όλους, που τη βλέπουν ως μία ξένη. Από την άλλη, αυτό που δεν βλέπουν εκείνοι που την απεχθάνονται, είναι πως η ίδια έχει παλέψει πολύ για να υπάρχει ειρήνη ανάμεσα στα δύο κράτη. 

Συνεχίστε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr