Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Scarlett Johansson στο κόκκινο χαλί μετά τη γέννηση του γιου της

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στα βραβεία Annual American Cinematheque, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Colin Jost.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λαμπερή και ανανεωμένη, η Scarlett Johansson εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Annual American Cinematheque μαζί με τον σύζυγό της και κωμικό, Colin Jost, δηλώνοντας πως βρίσκονται ακόμα στην ειδυλλιακή τους φούσκα, 3 μήνες αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. 

Διαβάστε Επίσης

Η Johansson, που έχει αποκτήσει ακόμη μία κόρη από τον προηγούμενο γάμο της με τον Romain Dauricac, δηλώνει ευτυχισμένη, προσπαθώντας να απολαύσει όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί με τον μικρό της γιο, Cosmo. Ειδικότερα, το ζευγάρι κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τη ζωή τους ως νέοι γονείς και να βγει ραντεβού, με αφορμή το βραβείο που η Johansson θα λάμβανε για την προσφορά της στον χώρο του κινηματογράφου τη βραδιά εκείνη.

"Νιώθω πολύ τυχερή που είχα τη δυνατότητα να πάρω αυτό τον χρόνο για να απολαύσω τα πρώιμα στάδια της μητρότητας με τον γιο μας. Είναι μία υπέροχη εμπειρία. Βρίσκομαι ακόμα στη μωρουδιακή φούσκα ευτυχίας", δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά την έλευσή της στο κόκκινο χαλί.

Με την πανδημία του κορονοϊού και την εγκυμοσύνη της ηθοποιού, πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού στο κόκκινο χαλί ύστερα από 2 χρόνια απουσίας. 

Δείτε την εμφάνισή της στο Madamefigaro.gr

Διαβάστε Επίσης