Όταν η Meghan Markle ήθελε να μοιάσει στην Andie MacDowell

Το κούρεμα που η δούκισσα του Sussex θέλει να ξεχάσει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα τελευταία χρόνια η Meghan Markle έχει καθιερώσει κάποια πολύ συγκεκριμένα hairstyles, με τα οποία επιλέγει να εμφανίζεται στις δημόσιες εκδηλώσεις που είναι καλεσμένη. Το sleek χαμηλό σινιόν, οι τέλειες καλοχτενισμένες μπούκλες και το επιμελώς ατιμέλητο στιλ αποτελούν τα go-to χτενίσματα της δούκισσας του Sussex, που έχουν μετατραπεί σε σήμα κατατεθέν της. Πολλά χρόνια νωρίτερα, όμως, η ίδια είχε αποκτήσει ένα χτένισμα, το οποίο σήμερα μετανιώνει και η αιτία ήταν η ηθοποιός Andie MacDowell. 

Διαβάστε Επίσης

Η Markle, που ήταν καλεσμένη πρόσφατα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία και στον τρόπο που είχε τότε τα μαλλιά της, με αφορμή μία παλιά της εικόνα. Ειδικότερα, η 40χρονη πρώην ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε στην παρουσιάστρια πως κατά την ηλικία των 10-11 ετών είχε ψύχωση με την Andie MacDowell και το λουκ της στην ταινία "Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία". Έτσι, ζήτησε από τη μαμά της να κόψει τα μαλλιά της, όπως τα είχε και η πρωταγωνίστρια στην ταινία για να αποκτήσει αυτές τις τέλειες μπούκλες. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η ίδια πήγε με τη μητέρα της στο κομμωτήριο και την πρώτη ημέρα, το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό, με τη μικρή τότε Markle να νιώθει πως ήταν σαν την αγαπημένη της ηθοποιό. Όμως εκείνο που δεν σκέφθηκε ήταν πως σε λίγες ημέρες, το άφρο της μαλλί δεν θα έχει καθόλου το ίδιο σχήμα. "Πήγα στο σχολείο και όλοι έλεγαν πως έμοιαζα με τον Krusty, τον Κλόουν από τους "Simpsons". Ήταν πραγματικά απογοήτευση", δήλωσε η δούκισσα του Sussex, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα γέλια της. 

Παρακολουθήστε το βίντεο και δείτε το εν λόγω κούρεμα:

Διαβάστε Επίσης