Η αλλαγή καριέρας της Drew Barrymore στα 46 της επιβεβαιώνει πως όλα είναι πιθανά

Η διάσημη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει απαρνηθεί την υποκριτική.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η Drew Barrymore από τα 8 της βρισκόταν στα κινηματογραφικά στούντιο, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε έναν μεγάλο αριθμό ταινιών, αποφάσισε όταν έγινε μητέρα πως για χάρη των παιδιών της θα αναλαμβάνει λιγότερα πρότζεκτ, ενώ μέσα στον κορονοϊό ξεκίνησε να έχει το δικό της talk σόου, που μάλιστα έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. 

Διαβάστε Επίσης

Όμως, το επαγγελματικό βήμα που έκανε τον τελευταίο καιρό και άνοιξε έναν νέο δρόμο στην καριέρα της, ήταν η δημιουργία ενός βιβλίου μαγειρικής σε συνεργασία με τον σεφ Pilar Valdes. Ειδικότερα, το "Rebel Homemaker: Food, Family, Life" κυκλοφόρησε στις αρχές Νοεμβρίου και ήδη έχει κατακτήσει μία θέση στη λίστα με τα best seller των New York Times.

Για την Barrymore δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί βιβλίο, αφού το 2015 είχε γράψει την αυτοβιογραφία της με τίτλο "Wildflower", ένα επιτυχημένο εγχείρημα που ίσως θεώρησε πως χρειαζόταν ένα "sequel" - αν και βέβαια το περιεχόμενο είναι τελείως διαφορετικό. 

Παρ'όλ'αυτά, πέρα από τις 36 συνταγές που η Barrymore μοιράζεται με τους αναγνώστες της, η ίδια γράφει επίσης προσωπικά της άρθρα σχετικά με τη μαγειρική, όσο και κομμάτια για τη ζωή της. 

Η απότομη επιτυχία του βιβλίου της, την οποία μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, είχε ως αποτέλεσμα τα αμέτρητα θετικά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, από διάφορους διασήμους όπως τα συγχαρητήρια των Sharon Stone, Diane Keaton, Michelle Pfeiffer και Chelsea Handler. 

Παράλληλα, η Barrymore διοικεί μία εταιρεία cruelty-free καλλυντικών, τη "Flower Beauty", γεγονός που αποδεικνύει πως μία γυναίκα μπορεί να έχει παραπάνω από μία ιδιότητες και να είναι απόλυτα επιτυχημένη σε κάθε τομέα της ζωής της. 

Διαβάστε Επίσης