Πρίγκιπας Harry | Ιδιωτικός ντετέκτιβ του ζήτησε συγγνώμη επειδή του "έκλεψε" τη δυνατότητα να έχει μια φυσιολογική εφηβεία

Ο Gavin Burrows παραδέχτηκε ότι κατασκόπευε την πρώην σύντροφο του πρίγκιπα, Chelsy Davy.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Gavin Burrows, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ, παραδέχτηκε ότι ήταν μέρος της αδίστακτης κουλτούρας των media που εισέβαλε στη ζωή των διασήμων κατασκοπεύοντάς τους. Όπως είπε στο ντοκιμαντέρ του BBC 'The Princes and the Press' που εξετάζει την σχέση του πρίγκιπα Harry και του William με τα βρετανικά Μέσα, για ένα διάστημα παρακολουθούσε την πρώην σύντροφο του πρίγκιπα Harry, Chelsy Davy.

O ντετέκτιβ, μάλιστα απολογήθηκε γιατί όπως είπε έκλεψε από τον Harry την ευκαιρία να έχει μια φυσιολογική εφηβεία: "Ήμουν ουσιαστικά μέρος μιας ομάδας ανθρώπων που του έκλεψαν τη δυνατότητα να έχει φυσιολογικά εφηβικά χρόνια” είπε χαρακτηρίζοντας την κουλτούρα των media εκείνη την εποχή ως "αδίστακτη”.

Ο Burrows είπε ότι οι εκδότες τότε περιέγραφαν τον Harry ως "την νέα Diana” αναφερόμενοι στην μητέρα του πρίγκιπα που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα το 1997. Όπως αποκάλυψε, στην προσπάθειά του να ανακαλύψει θέματα για το ρεπορτάζ του παρακολουθούσε την Chelsy Davy με την οποία ο Harry έβγαινε μέχρι το 2011. "Είχα χακάρει τον τηλεφωνητή της, παρακολουθούσα το τηλέφωνό της και τις επικοινωνίες της. Η Chelsy καυχιόταν στους φίλους της κάθε φορά που ετοιμαζόταν να τον δει”, είπε.

Ο ντετέκτιβ μάλιστα παραδέχτηκε ότι πέρα από τα τηλεφωνήματά της είχε ψάξει όλο το ερωτικό παρελθόν της κι είχε βρει τα ιατρικά της αρχεία για να διαπιστώσει εάν είχε ποτέ σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή εάν είχε κάνει κάποια άμβλωση. Ο Burrows ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που είχε συμπεριφερθεί εξηγώντας ότι "ήμουν άπληστος, έπαιρνα κοκαΐνη και ζούσα σε μια ψεύτικη κατάστασης μεγαλοπρέπειας”.

Ο πρίγκιπας Harry, πριν την Meghan Markle, είχε δύο σταθερές σχέσεις που τέλειωσαν όμως εξαιτίας της εμμονής των media για την προσωπική ζωή του πρίγκιπα. Όπως είπε, άλλωστε, και η δημοσιογράφος των Sunday Times, Roya Nikkhah, οι κοπέλες του Harry δεν άντεχαν αυτές τις συνθήκες: "Όταν βγαίνεις με κάποιον ή σκέφτεσαι να παντρευτείς ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο εξονυχιστικός έλεγχος που βιώνεις είναι τεράστιος. Οι προηγούμενες σχέσεις του Harry με την Chelsy Davy και την Cressida Bonas, ο λόγος που καμία από αυτές δεν προχώρησε είναι εν μέρει γιατί καμιά τους δεν ήθελε να βιώσει αυτόν τον έλεγχο από τα media”, είπε εξηγώντας ότι "τότε ο Harry ήταν 30. Πολλοί φίλοι του παντρεύονταν και έκαναν οικογένειες και ανησυχούσε ότι αυτό θα τον προσπερνούσε γιατί δεν θα έβρισκε κάποιον που θα μπορούσε να το χειριστεί αυτό”.

Διαβάστε Επίσης