H εντυπωσιακή διακόσμηση του κάστρου του Windsor για τα Χριστούγεννα

Το κοινό θα μπορεί να δει από κοντά το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ στόλισε, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το κάστρο του Windsor για τα Χριστούγεννα. Το προσωπικό του Παλατιού φρόντισε για ακόμα μια χρονιά να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή και άκρως εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι όπου η Ελισάβετ περνάει τον περισσότερο χρόνο της τα τελευταία χρόνια.

Το Royal Collection Trust μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του κάστρου αλλά και βίντεο που δείχνουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο St.George Hall με τα κόκκινα και τα χρυσά στολίδια.

Το κοινό θα μπορεί να δει από κοντά το δέντρο στην αίθουσα όπου η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είχαν κάνει τη δεξίωση του γάμου τους και είχαν συστήσει τον γιο τους Archie στον κόσμο. Το δέντρο των 6 μέτρων προέρχεται από το πάρκο του Windsor, μια παράδοση που λέγεται ότι κρατάει από την εποχή της βασίλισσας Victoria.

Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στο κάστρο του Windsor όλο το διάστημα μετά τη διανυκτέρευση στο νοσοκομείο ώστε να ξεκουραστεί ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών της. Πέρυσι, η βασίλισσα είχε περάσει για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα στο Windsor μετά από 33 χρόνια αφού είχε ακυρώσει το ταξίδι της στο Sandringham.

Διαβάστε Επίσης