Πρίγκιπας William | Η αποκάλυψη για το "βάρος" που κουβαλούσε στην αρχή του γάμου του με την Kate Middleton

Ο δούκας του Cambridge μίλησε για το μυστικό που έκρυβε από την Kate και την οικογένειά του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William εργαζόταν στην πρώτη γραμμή της αερομεταφοράς ασθενών της RAF όταν είχε παντρευτεί την Kate Middleton και όπως πρόσφατα αποκάλυψε στο συνέδριο για την ψυχική υγεία του βασιλικού οργανισμού των Πρώτων Βοηθειών, βίωνε τότε ένα 'βάρος' που δεν είχε μοιραστεί ούτε με την Kate ούτε με την οικογένειά του.

Πριν αφήσει τη δουλειά του και ασχοληθεί full time με τα βασιλικά του καθήκοντα τον Ιούλιο του 2017, ο William εργαζόταν ως πιλότος στις αερομεταφορές και όπως αποκάλυψε "θυμάμαι την πίεση του να απαντάς σε τηλεφωνήματα υπό τις πιο αγχωτικές συνθήκες μερικές φορές με τραγικά αποτελέσματα” είπε, προσθέτοντας πως "θυμάμαι την αίσθηση της αλληλεγγύης με την ομάδα μου, να συνεργαζόμαστε για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να μοιραζόμαστε το βάρος της ευθύνης”.

Όπως τόνισε ο δούκας του Cambridge, το άγχος από τη δουλειά μπορεί να επηρεάσει και την οικογενειακή ζωή: "Θυμάμαι να επιστρέφω σπίτι με τα άγχη της ημέρας να βαραίνουν το μυαλό μου και να θέλω να αποφύγω να βαραίνω την οικογένειά μου με όσα είχα δει”.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο William μίλησε ανοιχτά για αυτή τη δύσκολη περίοδο στη ζωή του. Πρόσφατα είχε κάνει ένα βίντεο μαζί με την σύζυγό του, όπου είχε ανοιχτεί για τα συναισθήματά του κατά την περίοδο που εργαζόταν ως πιλότος: "Κάτι που είχα παρατηρήσει από τη σύντομη εμπειρία μου πετώντας με το ασθενοφόρο με την ομάδα είναι πως όταν βλέπεις τόσο πολύ θάνατο και τόσο πολύ πένθος, επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο. Επηρεάζει τη ζωή σου και τη ζωή της οικογένειάς σου γιατί είναι πάντα εκεί”.

Διαβάστε Επίσης