Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις της Meghan Markle όταν γνώρισε την βασίλισσα και την Kate Middleton;

Μόλις τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα της γνωριμίας τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τέσσερα ακριβώς χρόνια έχουν περάσει από τότε που το Παλάτι του Kensington ανακοίνωσε τον βασιλικό αρραβώνα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, τον Νοέμβριο του 2017. Το βασιλικό ζεύγος αφού φωτογραφήθηκε στον εντυπωσιακό κήπο του Παλατιού, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο BBC.

Τόσο ο πρίγκιπας, όσο και η Δούκισσα του Sussex μίλησαν από κοινού για την γνωριμία τους, την ρομαντική πρόταση γάμου στο Nottingham Cottage αλλά και για τα μελλοντικά τους σχέδια. Τότε ο λόγος απευθύνθηκε στην Meghan Markle, η οποία ερωτηθείσα για την πρώτη συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ και την Kate Middleton, αποκάλυψε για πρώτη φορά τις σκέψεις της για τις δύο royal γυναίκες. Όπως εξήγησε με χιουμοριστική διάθεση η δούκισσα, στην πρώτη συνάντηση με την βασίλισσα είχε κερδίσει σίγουρα την συμπάθεια του ουαλικού κόργκι της "Ήταν απίστευτα χαριτωμένο, ξέρετε". Στην συνέχεια είπε για την μονάρχη "Ο Harry μου είχε μιλήσει τόσο πολύ για εκείνη, με την τιμή και το σεβασμό που της αρμόζει ως μονάρχης αλλά και την αγάπη που έτρεφε για την γιαγιά του. Όλα αυτά ήταν τόσο σημαντικά για εμένα και όταν την γνώρισα είχα μια βαθιά κατανόηση και φυσικά απίστευτο σεβασμό προς το πρόσωπο της. Είναι μια εκπληκτική γυναίκα".

Έπειτα ο πρίγκιπας Harry αναφέρθηκε στην γνωριμία του αδερφού του και της συζύγου του, δούκα και δούκισσα του Cambridge με την μνηστή του. "Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία. Έβλεπα την Meghan για περίπου ένα χρόνο και δεν το είχε πει κυριολεκτικά σε κανέναν. Έτσι, τόσο ο William, όσο και η Catherine επιθυμούσαν πραγματικά να την γνωρίσουν", τόνισε ο πρίγκιπας, με την δούκισσα του Sussex να προσθέτει για την Kate Middleton "Ήταν εκπληκτική".

Διαβάστε Επίσης