Πρίγκιπας Κάρολος | Η συνάντηση με τη Rihanna που τιμήθηκε ως εθνικός ήρωας στα Barbados

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου βρέθηκε στην επίσημη τελετή με την οποία η χώρα αποκήρυξε τη βασίλισσα κι έγινε δημοκρατία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Rihanna τιμήθηκε ως εθνικός ήρωας στα Barbados στην επίσημη τελετής της χώρας που αποκήρυξε την μοναρχία της βασίλισσας Ελισάβετ και έγινε δημοκρατία.

Στην ιστορική αυτή στιγμή για το νησί η Rihanna -που χάρη στα επιτεύγματά της διαφήμισε τη χώρα αλλά και τη βοήθησε οικονομικά- έγινε ο 11ος εθνικός ήρωας, ενώ το παρών έδωσε και ο πρίγκιπας Κάρολος εκπροσωπώντας την μοναρχία.

Στην τελετή που ορκίστηκε και η πρώτη πρόεδρος της χώρας, Sandra Mason, η πρωθυπουργός της χώρα είπε πως η Rihanna "πρόσταξε την φαντασία του κόσμου μέσα από το κυνήγι της για αριστεία, τη δημιουργικότητά της, την πειθαρχία και πάνω από όλα την απίστευτη δέσμευσή της στην πατρίδα της”.

Πρίγκιπας Κάρολος | Η συνάντηση με τη Rihanna που τιμήθηκε ως εθνικός ήρωας στα Barbados

Η 33χρονη σταρ έλαμπε στην τελετή φορώντας ένα μακρύ πορτοκαλί φόρεμα με πέδιλα ενώ συνάντησε και τον πρίγκιπα Κάρολο με τον οποίο είχε μια μικρή συνομιλία. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου δήλωσε πως "η δημιουργία αυτής της δημοκρατίας είναι μια νέα αρχή” τονίζοντας πως "από τις πιο σκοτεινές ημέρες του παρελθόντος μας, τις αποκρουστικές κτηνωδίες της δουλείας που για πάντα θα στιγματίζει την ιστορία μας, οι άνθρωποι αυτού του νησιού έπλασαν τον δρόμο τους με απίστευτο ψυχικό σθένος”.

Διαβάστε Επίσης