Βασίλισσα Ελισάβετ | Ο αστείος λόγος για τον οποίο είχε ζητήσει από τον Obama να φύγει από επίσημο δείπνο στο Παλάτι

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με την 95χρονη μονάρχη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας, George Osborne, αποκάλυψε σε μια διαδικτυακή συζήτηση που έκανε με τους απόφοιτους του σχολείου St.Paul ότι κάποια στιγμή η βασίλισσα Ελισάβετ του είχε ζητήσει μια μεγάλη χάρη. Ενώ βρισκόταν σε ένα επίσημο δείπνο με τον πρόεδρο της Αμερικής, Barack Obama, η βασίλισσα είχε πει στον Osborne να του ζητήσει να φύγει.

"Ήμουν σε ένα δείπνο- το επίσημο δείπνο στη Μεγάλη Βρετανία για τον Barack Obama και η βασίλισσα ήρθε και μου είπε 'Θα πεις στον Πρόεδρο ότι είναι αργά και θέλω να πάω για ύπνο;'”, είπε ο πολιτικός και πρόσθεσε πως ήρθε σε δύσκολη θέση γιατί "κοίταξα και ο Barack Obama περνούσε πολύ καλά, έπινε vodka martinis με τους φίλους του και εγώ σκεφτόμουν 'Θεέ μου, θα είμαι το άτομο που πρέπει να του πει ότι ήρθε η ώρα να πάει σπίτι”.

Ο Obama είχε επισκεφτεί την Αγγλία τον Μάιο του 2011 και μαζί με τη σύζυγό του, Michelle, ήταν οι επίσημοι καλεσμένοι στο δείπνο που είχε γίνει στο Παλάτι του Buckingham. Κατά τη διάρκεια εκείνου του δείπνου, μάλιστα, ο πρόεδρος της Αμερικής είχε κάνει και μια "γκάφα” όπως είχαν γράψει οι εφημερίδες τότε, αφού ξεκίνησε την πρόποσή του ταυτόχρονα με το άκουσμα του εθνικού ύμνου της Αγγλίας.
 

Διαβάστε Επίσης