"Δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει με μένα" | Η Jennifer Aniston μιλά για τις "οδυνηρές" φήμες περί εγκυμοσύνης

Η διάσημη ηθοποιός έχει δεχτεί στο παρελθόν πολλά σχόλια για την προσωπική της ζωή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Aniston έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια για την προσωπική της ζωή. Το γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά γινόταν πρωτοσέλιδο σε tabloids με τίτλους που σχολίαζαν γιατί επέλεξε να κάνει καριέρα και όχι οικογένεια. Η 52χρονη ηθοποιός σήμερα δεν πληγώνεται πια από αυτά τα σχόλια, όμως εξηγεί ότι κάποτε κάθε φήμη περί εγκυμοσύνης ήταν οδυνηρή.

"Οι άνθρωποι κάνουν προβολή σε σένα αλλά η δουλειά μου είναι να πω 'Κοιτάξτε, θα σας δείξω τι μπορώ να κάνω και εσείς αποφασίστε αν θα κάνετε συνδρομή” είπε η Aniston σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter για το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την προσωπική της ζωή. "Οπότε εξαφανίζεσαι όσο μπορείς, περνάς καλά, κάνεις περίεργους ρόλους, δεν σε νοιάζει τίποτα, απολαμβάνεις τον εαυτό σου, θυμάσαι ότι έχεις εκπληκτικούς φίλους και μια ευλογημένη ζωή και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς”, πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Jennifer δεν είχε πάντα την ίδια αντιμετώπιση στον τρόπο που την έβλεπαν οι άλλοι. Κάποτε έπαιρνε κάθε σχόλιο προσωπικά, ειδικά τις φήμες περί εγκυμοσύνης και τα σχόλια ότι 'βάζει την καριέρα πάνω από την μητρότητα'. Όπως είπε "δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει με μένα προσωπικά, ιατρικά, γιατί δεν μπορώ ή μπορώ να αποκτήσω παιδιά. Δεν ξέρουν τίποτα και ήταν πολύ οδυνηρό και απλά κακό”.

Η σταρ εξήγησε πως "αυτό που έκαναν τα tabloids και τα media στις προσωπικές ζωές των ανθρώπων τότε, είναι αυτό που κάνουν τώρα οι άνθρωποι στα social media. Παρόλο που έχω καιρό να δω ένα tabloid. Μήπως εξακολουθώ να περιμένω δίδυμα; Θα γίνω η μητέρα-θαύμα στα 52;”. Η Aniston είπε πως "τώρα έχεις τα social media. Είναι λες και τα media παρέδωσαν το σπαθί στον κάθε ένα που κάθεται πίσω από έναν υπολογιστή να τρολάρουν και να κάνουν μπούλινγκ σε ανθρώπους στα σχόλια. Απλά άλλαξαν τα χέρια. Και δεν ξέρω γιατί υπάρχει τέτοια σκληρότητα στην κοινωνία. Συχνά αναρωτιέμαι τι κερδίζουν από αυτό”.

Η Jennifer Aniston τόνισε πως οι γυναίκες δέχονται πιο συχνά αυτή την αντιμετώπιση: "Οι άντρες μπορούν να παντρευτούν όσες φορές θέλουν, να παντρευτούν γυναίκες στα 20 τους ή στα 30. Οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να το κάνουν αυτό. Οι άντρες στα 30 τους είναι εντωμεταξύ πολύ διαφορετικοί από τους σαραντάρηδες ή τους πενηντάρηδες. Και στα 20 τους είναι ένας διαφορετικός κόσμος που τώρα βλέπω ότι είναι ζωντανός και δεν... που θέλω να καταλήξω; Στο να κρατάς λίγο μυστήριο ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να μην αμφιβάλλουν όταν σε βλέπουν να υποδύεσαι κάποιο ρόλο. Νομίζω ότι νιώθω ότι αν κάνεις ό,τι κάνεις καλά, θα έπρεπε να μπορείς να το κάνεις. Εάν όχι, τότε δεν θα έπρεπε να συνεχίζεις να το κάνεις”.

Η ηθοποιός είχε αναφερθεί στις φήμες περί εγκυμοσύνης και πριν πέντε χρόνια, γράφοντας ένα άρθρο στην Huffington Post, λέγοντας: "Δεν είμαι έγκυος. Είμαι όμωςμπουχτισμένη. Αυτό πιστεύω για το θέμα. Είμαστε ολοκληρωμένοι με ή χωρίς σύντροφο, με ή χωρίς παιδί. Αποφασίζουμε για τους εαυτούς μας τι είναι όμορφο όσον αφορά στο σώμα μας. Η απόφαση είναι μόνο δική μας. Ας κάνουμε αυτή την επιλογή για τους εαυτούς μας και για τις νέες κοπέλες σε αυτόν τον κόσμο που μας βλέπουν ως πρότυπα. Ας πάρουμε αυτή την απόφαση συνειδητά. Δεν χρειάζεται να παντρευτούμε ή να γίνουμε μητέρες για να είμαστε ολοκληρωμένες. Καθορίζουμε οι ίδιες για τους εαυτούς μας ποιο θα είναι το 'κι εμείς καλύτερα'”.

Διαβάστε Επίσης