Η Jennifer Aniston βάζει τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή | Η ξεκάθαρη απάντηση για το εάν είναι single

Η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα στην εποχή του κορονοϊού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά το διαζύγιό της με τον Justin Theroux, η Jennifer Aniston φαίνεται ότι δεν έχει εστιάσει στην προσωπική της ζωή αλλά και στην καριέρα της. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά The Morning Show έχει πολλές φορές απασχολήσει με την ερωτική της ζωή ενώ πολλές φήμες την θέλουν να έχει βρει νέο σύντροφο.

Μετά από το reunion των Friends πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι η ηθοποιός και ο David Schwimmer που υποδυόταν τον Ross στη σειρά, μπορεί να έχουν σχέση, ειδικά μετά την αποκάλυψη τους ότι στις αρχές της γνωριμίας και της συνεργασίας τους υπήρχε μια έλξη, η οποία δεν προχώρησε ποτέ σε κάτι παραπάνω αφού και οι δύο βρίσκονταν σε σχέση.

Διαβάστε Επίσης

Η σταρ μίλησε στo podcast του Bruce Bozzi και έδωσε τέλος σε όλες τις φήμες που ακούγονται για την προσωπική της ζωή. Όπως είπε αυτή την εποχή δεν έχει καμία σχέση: "Όχι αυτή τη στιγμή. Όχι δεν έχω. Νιώθω ότι πλησιάζω. Δεν υπήρχε χρόνος” είπε και εξήγησε "είναι ο covid. Εντούτοις, άνθρωποι έχουν γνωριστεί και έχουν βρει την αγάπη κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Δεν ξέρω πως λειτουργεί. Είμαι περίεργη και θέλω να τους πλησιάσω και να τους ρωτήσω πως έγινε”.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει μια καινούρια σχέση: "Δεν υπήρχε κανένας σημαντικός που να χτύπησε το ραντάρ μου. Αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Νομίζω ότι είμαι έτοιμη να μοιραστώ τον εαυτό μου με κάποιον άλλο, κάτι που δεν ήθελα για πολύ καιρό και μου άρεσε που ήμουν μόνη χωρίς να είμαι μέρος ενός ζευγαριού. Ήμουν μέρος ζευγαριού από τότε που ήμουν 20 ετών. Οπότε ήταν ωραίο που είχα χρόνο με τον εαυτό μου”.

H Jennifer μάλιστα είπε πως έχει παρατηρήσει ότι πλέον οι άνθρωποι δεν φλερτάρουν: "Βλέπεις τη χημεία και κοιτάζεις τον άλλο στην άλλη άκρη του χώρου. Ο κόσμος δεν πλησιάζει τους ανθρώπους πια. Είναι περίεργο” είπε. Η ηθοποιός περιέγραψε και τον ιδανικό άντρα για εκείνη, λέγοντας πως θα ήθελε να είναι με κάποιον με τον οποίο μπορεί να κάνει ωραίες συζητήσεις: "Αυτή είναι μια καλή ένδειξη, η αυτοπεποίθηση αλλά όχι η αλαζονεία” ενώ πρόσθεσε πως θα έπρεπε να έχει και χιούμορ.

Διαβάστε Επίσης