Το εντυπωσιακό, γιγάντιο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Marie Chantal και του Παύλου Γλύξμπουργκ

Το βίντεο από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σαλονιού τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για τη Marie Chantal, οι οικογενειακές στιγμές είναι το παν, όπως φάνηκε και από το πρόσφατο βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά το οποίο έλαβε χώρα ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σαλόνι του σπιτιού της.

Διαβάστε Επίσης

Το εντυπωσιακό διαμέρισμα στην περιοχή Upper East Side της Νέας Υόρκης, το οποίο συχνά μας δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις της, στολίστηκε με χριστουγεννιάτικη διάθεση, με την οικογένεια να προετοιμάζεται για τη γιορτή των Χριστουγέννων. Ειδικότερα, στο βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της η δισεκατομμυριούχος, βλέπουμε τον σύζυγό της, Παύλο Γλύξμπουργκ και τον γιο τους, Αχιλλέα να προσπαθούν να βάλουν το αστέρι τους στην κορυφή του αληθινού τους δέντρου. 

Όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει, το δέντρο τους είναι αρκετά εντυπωσιακό και μεγάλο, για να ταιριάζει με το εξίσου κομψό σαλόνι τους. Πιο συγκεκριμένα, η οικογένεια Γλύξμπουργκ προτίμησε να στολίσει το δέντρο τους με εκατοντάδες μικρά λαμπάκια, ελάχιστες μπάλες και μεγάλα κουκουνάρια, δίνοντας ένα πιο μίνιμαλ ύφος στο αποτέλεσμα. Η Marie Chantal, γνωστή για το γούστο της, δεν θα μπορούσε να μην έχει επιλέξει κάτι, το οποίο δεν θα ήταν εφάμιλλο της τελειότητας. 

Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας:

Διαβάστε Επίσης