Talita von Fürstenberg | Εγγονή της Diane von Fürstenberg, ξαδέρφη της Μαρίας-Ολυμπίας Γλύξμπουργκ και ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας

Όλα όσα γνωρίζουμε για το απόλυτο it-girl και μέλος βασιλικής οικογένειας.

Δεν αντιλέγω πως ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να φτιάξει τη δική του τύχη- προς θεού δεν θα ήθελα να κατηγορηθώ για μοιρολατρία- όμως σε κάποιες περιπτώσεις όπως σε εκείνη της Talita von Fürstenberg, η πορεία της ζωή της ήταν προδιαγεγραμμένη πολύ πριν έρθει στη ζωή.

Διαβάστε Επίσης

Οι οικογενειακές δυναστείες

Κόρη της δισεκατομμυριούχου Alexandra Miller, αδερφής της Marie Chantal και του πρίγκιπα Alexander von Fürstenberg, μοναχογιού της σχεδιάστριας Diane von Fürstenberg και του πρίγκιπα Egon, η Talita δε μεγάλωσε σε μία τυχαία οικογένεια, παρά περισσότερο στο enfant gate των κοινωνικών κύκλων. Μάλιστα, από την πλευρά του παππού της, η οικογένειά της συνδέεται και με την αυτοκρατορία της οικογένειας Agnelli, του ομίλου FIAT. 

Με την ξαδέρφη της Μαρία - Ολυμπία Γλύξμπουργκ, τη θεία της Marie-Chantal και τη μητέρα της, Alexandra

Με ξαδέρφη τη Μαρία- Ολυμπία Γλύξμπουργκ, πρώτες θέσεις στα σόου της γιαγιάς της, πρόσβαση στα μεγαλύτερα event και ετήσια πρόσκληση στο Met Gala, η von Fürstenberg δεν θεωρείται μόνο royalty εξ'αίματος, αλλά και με την ευχή των μεγαλύτερων παραγόντων της μόδας και του star system.

Στο φετινό Met Gala

Σε ηλικία ηλικία 3 ετών οι γονείς της θα πάρουν διαζύγιο, ύστερα από αδιακρισίες του πατέρα της και θα ξαναπαντρευτούν με νέους συντρόφους. Παρ'όλ'αυτά, η σχέση της οικογένειας του πατέρα της με τη μητέρα της, Alexandra θα παραμείνουν οι ίδιες.

Οι σπουδές και το μέλλον στη μόδα

Η ίδια μεγαλωμένη στο Λος Άντζελες και παίρνοτας το απολυτήριό της από το σχολείο Brentwood, θα συνεχίσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Georgetown, όπου θα είναι συμφοιτητές με τον ξάδερφό της, Κωνσταντίνο - Αλέξιο Γλύξμπουργκ. Συνειδητοποιώντας από μικρή ηλικία το πάθος για τη μόδα, έχοντας κληρονομήσει το ταλέντο της γιαγιάς της και την καλλιτεχνική φλέβα της μαμά της, που είναι σχεδιάστρια επίπλων και ειδών homeware, η von Fürstenberg θα πάρει την απόφαση να κάνει μεταγγραφή στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, όπου θα φοιτήσει στο τμήμα επιχειρήσεων μόδας και μάρκετινγκ. 

Άλλωστε, η γνωριμία της με τον κόσμο της μόδας έγινε από πολύ μικρή ηλικία, αφού είχε συμμετάσχει αρκετές φορές σε καμπάνιες της διάσημης γιαγιάς της, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια έχει λανσάρει τη δική της σειρά TVF, που απευθύνεται σε πιο νεανικό κοινό. "Η πελάτισσα της TVF είναι ένα κορίτσι που θέλει να είναι στη μόδα, αλλά τη φοβίζει γιατί υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. Θέλει ένα φόρεμα που μπορεί να φορέσει σε διάφορες περιστάσεις", είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Hello.

Από την καμπάνια της TVF το 2019

Παράλληλα, το 2016 είχε πραγματοποιήσει την πρακτική της στο γραφείο της Hillary Clinton κατά την προεδρική καμπάνια της, ενώ στο παρελθόν δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε φωτογραφηθεί για τα περιοδικά Teen Vogue, Vanity Fair, Tatler, Vogue. Μάλιστα, το 2017 είχε περπατήσει για τον οίκο Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. 

Διαβάστε Επίσης