"Δεν έχουμε συνηθίσει να μας σερβίρουν" | O Joe και η Jill Biden μαγειρεύουν μόνοι τους στον Λευκό Οίκο

Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε ποιος φτιάχνει το πρωινό του στον Λευκό Οίκο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Joe Biden μπορεί να είναι πρόεδρος της Αμερικής αλλά όπως λέει εξακολουθεί να είναι ένας απλός άνθρωπος. Απόδειξη για αυτό είναι, όπως αποκάλυψε πρόσφατα, ότι μαζί με την σύζυγό του φτιάχνουν μόνοι τους το πρωινό τους στον Λευκό Οίκο.

Ο 79χρονος πρόεδρος αποκάλυψε στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του Jimmy Fallon ότι εκείνος και η σύζυγός του "δεν έχουμε συνηθίσει να μας σερβίρουν" για αυτό, όπως είπε: "Στον Λευκό Οίκο υπάρχει κάποιος για να σου φτιάξει το πρωινό ή κάποιος για να διπλώσει τα ρούχα σου και να σου κρατάει τη τσάντα. Αλλά τώρα έχουμε μια συμφωνία. Είναι τέλειοι. Οι άνθρωποι που είναι στην κουζίνα στον δεύτερο όροφο, τους είπαμε να μην έρχονται για το πρωινό, γιατί δεν υπάρχει λόγος, μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας τα αυγά μας και να βάλουμε δημητριακά".

Ο Biden διευκρίνησε, βέβαια, ότι δεν μαγειρεύει ο ίδιος αλλά η σύζυγός του "δεν το κάνω εγώ αλλά η Jill" εξηγώντας πως "εγώ και η Jill ερχόνται από οικογένειες μεσαίας τάξης. Και οι δύο είμαστε απόφοιτοι κολλεγίων που έχουμε δουλέψει σκληρά. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει να μας σερβίρουν".

Όπως είπε ο αμερικανός πρόεδρος "η κόρη μου είχε δώσει μια συνέντευξη όταν ήταν 9 ή 10 χρονών και την είχαν ρωτήσει εάν ο μπαμπάς της μαγειρεύει για εκείνη. Κι απάντησε ‘ο μπαμπάς μου δεν μπορεί να κάνει πολλά, μπορεί να βράσει νερό και να φτιάξει μακαρόνια. Αλλά δεν μπορεί να κάνει πολλά ακόμα’. Και μαντέψτε, είχε δίκιο".

Διαβάστε Επίσης