Ashley Biden | Η κόρη του Joe Biden είναι ακτιβίστρια, λατρεύει τη μόδα και έχει ήδη γίνει viral για τον τρόπο που χορεύει

Γιατί κάποιοι χαρακτηρίζουν την 39χρονη κόρη του Αμερικανού προέδρου ως την Pippa Middleton της Αμερικής;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η κόρη του Joe Biden έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα τηςε δημοσιότητας. Η Ashley Biden είχε εργαστεί σκληρά στην προεκλογική καμπάνια του πατέρα της, όμως εδώ και χρόνια εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός και σχεδιάστρια μόδας ενώ στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον ακτιβισμό και τις φιλανθρωπίες.

Όσοι την γνωρίζουν την χαρακτηρίζουν ως μια δυναμική γυναίκα που καταφέρνει ό,τι βάλει στο μυαλό της ενώ αφήνει τη δουλειά της να μιλήσει για εκείνη αφού αποφεύγει τις συνεντεύξεις και τη δημοσιότητα.

Ποια είναι η Ashley Biden

H Ashley γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου του 1981 στο Delaware και είναι το μόνο παιδί που απέκτησε ο Joe Biden στον γάμο του με την Πρώτη Κυρία, Jill. Όταν γεννήθηκε ο Biden είχε ήδη χάσει την κόρη του Naomi αλλά και την πρώτη του σύζυγο, Hunter, σε τροχαίο.

Ashley Biden | Η κόρη του Joe Biden είναι ακτιβίστρια, λατρεύει τη μόδα και έχει ήδη γίνει viral για τον τρόπο που χορεύει

Η Ashley έχει πολύ στενή σχέση με τα αδέλφια της και μεγάλωσε με Καθολική ανατροφή, αφού φοίτησε και στο καθολικό σχολείο Archmere Academy. Εκεί, η Ashley έδειξε ενδιαφέρον για τον αθλητισμό αλλά και τις τέχνες. Τελικά σπούδασε Κοινωνική Ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο Tulane.

"Από τη στιγμή που γεννήθηκε, τα αδέλφια της την φρόντιζαν. Και πάνα τους θαύμαζε. Όπου κι αν πήγαιναν, ήθελε κι εκείνη να πηγαίνει κι εκείνοι την έπαιρναν μαζί τους”, είχε πει η μητέρα της σε συνέντευξή της. Ήταν τόσο στενή η σχέση της με τα αδέλφια της που πήγαινε κάθε εβδομάδα τον Beau Biden για χημειοθεραπεία, ενώ τίμησε τον αδελφό της που υπηρέτησε στον στρατό ονομάζοντας το fashion brand της 'Livelihood'.

Τα επαγγελματικά της βήματα, η φιλανθρωπία και ο ακτιβισμός

Όταν ήταν ακόμα στο δημοτικό ξεκίνησε μια καμπάνια ενάντια στα πειράματα στα ζώα από τις εταιρείες καλλυντικών αλλά και την προστασία των δελφινιών και μετά το πανεπιστήμιο αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό και επαγγελματικά. Εργάστηκε ως κοινωνική λειτουργός για 15 χρόνια και μετά τον θάνατο του αδελφού της, Beau, ξεκίνησε το brand της 'Livelihood', το οποίο "έχει να κάνει με την οιικονομική ανισότητα. Η φυλετική ανισότητα και η οικονομική είναι άμεσα συνδεδεμένες” είχε πει σε συνέντευξή της. Το brand της δημιουργεί μπλούζες και άλλα ρούχα για να συγκεντρώσει χρήματα και να στηρίξει προγράμματα κατά της οικονομικής ανισότητας.

Η προσωπική της ζωή

Στη ζωή της έχει επιλέξει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις μόνο όταν είναι απαραίτητο για τη δουλειά της και την οικογένειά της. Το προφίλ της στο Instagram είναι κλειστό ενώ δεν πηγαίνει σε πολλές εκδηλώσεις.

Ashley Biden

H Ashley είναι παντρεμένη από το 2012 με τον πλαστικό χειρουργό Howard Krein, τον οποίο γνώρισε μέσω του αδελφού της, Beau, το 2010. Ο γάμος τους είχε γίνει στο Delaware στην εκκλησία που είχε βαφτιστεί η Ashley ενώ μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι των Biden. O Krein που εκτός από κορυφαίος χειρουργός είναι και καθηγητής στο πανεπιστήμιο, έκανε αμέσως πολύ καλή εντύπωση στον Joe Biden: "Αυτός είναι ο σωστός άντρας” είχε πει για τον γαμπρό του.

Η Ashley μπορεί να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, όμως είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στην πρώτη ομιλία του πατέρα της μετά την εκλογή του ως πρόεδρος της Αμερικής. Τότε είχε δείξει τις χορευτικές της ικανότητες ενώ χειροκροτούσε τον πατέρα της και φυσικά το στιγμιότυπο έκανε τον γύρο του Twitter. Τα social media ξεκίνησαν να την αποκαλούν ΄η διασκεδαστική Biden' ενώ κάποιοι την χαρακτήρισαν την Pippa Middleton της Αμερικής, αφού κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Διαβάστε Επίσης