Πρίγκιπας Φίλιππος | Η βασιλική οικογένεια διοργανώνει μια τελετή για να τιμήσει τη ζωή και το έργο του

Η λειτουργία των "Ευχαριστιών" για τον δούκα του Εδιμβούργου θα γίνει το 2022.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Παλάτι του Buckingham ανακοίνωσε ότι την άνοιξη του 2022 θα πραγματοποιηθεί μια τελετή μνήμης για την ζωή και το έργο του πρίγκιπα Φίλιππου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η λειτουργία των "Ευχαριστιών" για τον δούκα του Εδιμβούργου θα γίνει στο Westminster Abbey.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε πεθάνει σε ηλικία 99 ετών τον περασμένο Απρίλιο με την κηδεία του να γίνεται σε στενό οικογενειακό κύκλο εξαιτίας των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας. Οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι ενώ είχε ζητηθεί από το κοινό να μην προσπαθήσουν να πλησιάσουν την εκκλησία. Η βασίλισσα, μάλιστα, είχε φωτογραφηθεί να κάθεται μόνη της στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της τελετής.

Η βασιλική οικογένεια, φαίνεται, θέλησε να δώσει την ευκαιρία τόσο στους κοντινούς συγγενείς του πρίγκιπα όσο και στους πολίτες να τιμήσουν όπως πρέπει τον δημοφιλή δούκα για αυτό αποφάσισε να διοργανώσει μια τελετή που θα γίνει την ερχόμενη άνοιξη: "Η βασίλισσα συμφώνησε να πραγματοποιηθεί μια λειτουργία Ευχαριστιών για τη ζωή του πρίγκιπα Φίλιππου, δούκα του Εδιμβούργου την άνοιξη του 2022 στο Westminster Abbey" ανέφερε η ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες για τους καλεσμένους και το περιεχόμενο της λειτουργίας να ανακοινώνονται το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε Επίσης