Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle | Πότε θα ταξιδέψουν μαζί στην Αγγλία; Η νέα πρόταση της βασίλισσας Ελισάβετ που δεν μπορούν να αρνηθούν

Γιατί είναι δύσκολο για το ζευγάρι να αρνηθεί τη νέα πρόταση της βασίλισσας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όταν ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή, ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε για την κηδεία του στην Αγγλία χωρίς τη Meghan Markle που δεν μπορούσε να ταξιδέψει αφού ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ο δούκας του Sussex είχε κάνει ακόμα ένα ταξίδι στο Λονδίνο για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, όμως η Markle είχε πάλι μια καλή δικαιολογία για να μην τον συνοδεύσει, αφού φρόντιζε στο σπίτι την μόλις τριάντα ημερών Lilibet.

Φαίνεται όμως πως οι δικαιολογίες τέλειωσαν για τον Harry και τη Meghan και πλέον δεν είναι εύκολο να αρνηθούν ένα ακόμα κοινό τους ταξίδι στην πατρίδα του Harry. Η βασίλισσα Ελισάβετ, μάλιστα, τους το έκανε ακόμα πιο δύσκολο αφού η νέα της πρόσκληση είναι για πολύ σοβαρό σκοπό.

Ακόμα κι αν το ζευγάρι αποφασίσει να μην παραβρεθεί στους εορτασμούς για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας τον Ιούνιο του 2022 θα αναγκαστεί μάλλον να ταξιδέψει στο Λονδίνο λίγο νωρίτερα στην τελετή που διοργανώνει το Παλάτι για τη μνήμη του πρίγκιπα Φίλιππου την άνοιξη του 2022.

Διαβάστε Επίσης

Η βασίλισσα Ελισάβετ που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει κουραστεί με τις σγυκρούσεις ανάμεσα στον Harry και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, έχει πει στους οικείους της ότι της λείπει πολύ ο εγγονός της και θα ήθελε να έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τη Lilibet αλλά και να δει ξανά τον Archie.

Η 95χρονη μονάρχξης θα καλέσει τον Harry και την οικογένειά του στη λειτουργία Ευχαριστιών που θα κάνει στο Westminster Abbey για τη ζωή του δούκα του Εδιμβούργου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, στους φίλους του αλλά και τους πολίτες να τιμήσουν τη μνήμη του Φίλιππου, η κηδεία του οποίου είχε γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο εξαιτίας της πανδημίας.

Ο Harry και η Meghan που είχαν αρνηθεί και την πρόσκληση της βασίλισσας για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα πριν τελικά τα ακυρώσει, θα είναι δύσκολο να αρνηθούν την πρόσκληση σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση ενώ πλέον δεν έχουν σημαντικές δικαιολογίες για να αρνηθούν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βασίλισσα θέλει να τους καλέσει ώστε "να σπάσει ο πάγος" και να γίνει το πρώτο βήμα για να βελτιωθούν οι σχέσεις του Harry με τον αδελφό του αλλά και τον πατέρα του.

Η τελετή μνήμης θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη άνοιξη και πρόσκληση θα λάβουν μέλη της βασιλικής οικογένειας, φίλοι και εκπρόσωποι των φιλανθρωπικών οργανισμών που στήριζε ο δούκας του Εδιμβούργου.

Διαβάστε Επίσης