"Όλα άλλαξαν με τη μητρότητα" | Η δυσκολία που αντιμετώπισε η Diane Kruger ως εργαζόμενη μητέρα

Η διάσημη ηθοποιός μιλά για τις αλλαγές στην καθημερινότητά της μετά τον ερχομό της κόρης της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Diane Kruger είναι από τις σταρ που δεν απασχολούν με την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός έχει επιλέξει να μην φωτογραφιζέται με την κόρη της και τον σύντροφό της, Norman Reedus, αλλά και να μην τους εκθέτει στα social media.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Women’s Health, η Kruger μίλησε για την οικογενειακή της ζωή με τον αρραβωνιαστικό της και την 3 ετών κόρη τους, εξηγώντας πόσο πολύ άλλαξε η καθημερινότητά της από τότε που έγινε μαμά. "Τα πράγματα αλλάζουν όταν αποκτάς οικογένεια. Θέλεις να τους έχεις όλους μαζί" είπε η σταρ τονίζοντας πως "όλα άλλαξαν με τη μητρότητα. Είναι τόσο κλισέ αλλά είναι αλήθεια".

"Ο τρόπος που βλέπω πλέον τη δουλειά είναι διαφορετικός. Λατρεύω να δουλεύω. Στην πραγματικότητα, το εκτιμώ πλέον περισσότερο από ό,τι στο παρελθόν, αλλά ταυτόχρονα, βλέπεις τα πάντα από διαφορετική σκοπιά" είπε εξηγώντας ότι πλέον δεν σκέφτεται τις επιλογές της ανάλογα με την εξέλιξη της καριέρας της αλλά με το αν ταιριάζει με το πρόγραμμά της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι συνάντησε δυσκολίες όταν μετά τη γέννηση της κόρης της χρειάστηκε να επιστρέψει στη δουλειά, η οποία απαιτεί πολλές φορές να ταξιδέυει μακριά από το σπίτι και να λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα. "Αυτό ήταν πάντα πολύ δύσκολο και μάλλον είναι και ο λόγος που δουλεύω πλέον λιγότερο" είπε εξηγώντας πως "ήμουν έτοιμη να επιστρέψω σε μένα και να βγω από το σπίτι".

Η ηθοποιός επέλεξε μια ταινία, το "The 335", για την οποία έπρεπε να κάνει σκληρή γυμναστική για τις ανάγκες του ρόλου τηε, αλλά όπως είπε "ήταν διασκεδαστικό να έχω λίγες μέρε κάθε μέρα για να εστιάσω στο σώμα μου και στη δουλειά μου".

Η Kruger και ο Reedus έφεραν στον κόσμο το παιδί του τον Νοέμβριο του 2018 και από τότε δεν έχουν μοιραστεί καμιά φωτογραφία του προσώπου της ενώ δεν έχουν ανακοινώσει το όνομά της ή άλλες πληροφορίες για εκείνη.

Διαβάστε Επίσης