Η Anya Taylor-Joy με δάκρυα στα μάτια καταρρέει φτάνοντας στην Αργεντινή

Η ηθοποιός έκανε μία συγκινητική ανάρτηση, ως την πρώτη για το 2022.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχοντας συνηθίσει να βλέπουμε τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια να λάμπουν από ευτυχία κατά τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, η φωτογραφία της Anya Taylor-Joy με δάκρυα στα μάτια ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, όπως και το μήνυμά της, το οποίο ήταν γραμμένο στα ισπανικά.

Διαβάστε Επίσης

Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται πως έχει κλάψει πολύ, αφού τα μάτια της είναι κόκκινα και πρησμένα, τη στιγμή που καταφέρνει να φτάσει στην Αργεντινή. "Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε 5 λεπτά αφού έφτασα στο Μπουένος Άιρες για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω από το συναίσθημα. Ευτυχώς, αυτή η χρονιά είναι εκείνη που μας αφήνει να ενωθούμε με ανθρώπους και μέρη που αγαπάμε τόσο πολύ. Ένα μεγάλο φιλί και η ευχή μου για μία χαρούμενη νέα χρονιά σε όλους. Να φροντίζετε τους εαυτούς σας", έγραφε η λεζάντα, που συνόδευε τη φωτογραφία της Taylor-Joy.

Η Αργεντινή για την ηθοποιό έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της, αφού η Anya Taylor-Joy μπορεί να γεννήθηκε στο Miami και μεγάλο μέρος της ζωής της να το πέρασε στο Λονδίνο, από τη στιγμή που οι γονείς της πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στην Αγγλία, όμως μέχρι τα 6 της το Μπουένος Άιρες ήταν το σπίτι της. Με ρίζες από την Αργεντινή, η ίδια νιώθει σπίτι της κάθε φορά που βρίσκεται εκεί.

Στο παρελθόν, η ηθοποιός σε συνέντευξή της είχε μοιραστεί το πώς ένιωσε όταν σε ηλικία 6 ετών εκείνη και οι γονείς μετακόμισαν στο Λονδίνο. Η ίδια εξήγησε πως η εμπειρία ήταν πολύ τραυματική και ήθελε τόσο πολύ να επιστρέψει στην Αργεντινή, που μέχρι την ηλικία των 8 ετών αρνιόταν κατηγορηματικά να μάθει αγγλικά. 

Συνεπώς, η αντίδρασή της κατά την επιστροφή της στη γενέτειρά της ήταν αρκετά δικαιολογημένη λόγω της μεγάλης αγάπης που τρέφει για τον τόπο, δεδομένου ότι μέχρι τώρα δεν μπορούσε να ταξιδέψει εκεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Η ίδια, μάλιστα, έχει δηλώσει πως θεωρεί τον εαυτό της Λατίνα. "Προέρχομαι από διάφορα μέρη, όμως πιστεύω πως η θαλπωρή και η στάση ζωής μου είναι από την Αργεντινή. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό το κομμάτι της ιστορίας μου. Νιώθω πολύ περήφανη που κατάγομαι από την Αργεντινή", είχε δηλώσει η πρωταγωνίστρια της σειράς "The Queen's Gambit".

Διαβάστε Επίσης