Η στιγμή που η Lily Collins αρπάζει την ανθοδέσμη από την πριγκίπισσα Diana

Η ηθοποιός μοιράστηκε την ιστορία στην εκπομπή του James Corden.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Lily Collins, αρκετά χρόνια πριν γίνει η πρωταγωνίστρια του "Emily in Paris", όταν ήταν ακόμα γνωστή ως η κόρη του Βρετανού τραγουδιστή Phil Collins, είχε μία παράξενη συνάντηση με την πριγκίπισσα Diana. Όπως αποκάλυψε στον παρουσιαστή James Corden και στην εκπομπή "The Late Late Show", η ίδια κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μπροστά στη βασιλική οικογένεια και το γεγονός ότι ήταν κάτω από 2 ετών ήταν εκείνο που την έσωσε. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής έδειξε μία φωτογραφία στην εκπομπή, στην οποία απεικονίζονταν η Collins σε βρεφική ηλικία με τους γονείς της, τη στιγμή που παρέδιδαν στην πριγκίπισσα Diana μία ανθοδέσμη, καλεσμένοι σε ένα φιλανθρωπικό event. 

"Θυμάσαι καθόλου τη στιγμή αυτή", ρώτησε ο Corden, με την ηθοποιό να απαντά "Μου είπαν ότι αυτό συνέβη. Αυτοί είμαστε η μαμά μου, ο μπαμπάς μου κι εγώ σε ένα event του φιλανθρωπικού οργανισμού του πρίγκιπα Καρόλου και δίνω στη Diana τα λουλούδια, όμως τη στιγμή που πάει να τα πάρει, τότε προσπάθησα να τα τραβήξω πίσω".

Lily Collins - Diana

Αναμφίβολα, ήταν μία πολύ άβολη στιγμή, όμως όπως είπε χιουμοριστικά η Collins, "φορούσα ένα χαριτωμένο φόρεμα, συνεπώς ποιος θα με έβαζε εκεί τιμωρία". Η ίδια, όμως, μοιράστηκε μία ακόμα ιστορία που περιλάμβανε ξανά τη βασιλική οικογένεια και ειδικότερα τον πρίγκιπα Κάρολο.

"Έπαιζα με κάτι παιχνίδια με τον πρίγκιπα Κάρολο και ξεκίνησα κατά κάποιο τρόπο να τα πετάω προς εκείνον, όπως του πέταξα ένα τηλέφωνο παιχνίδι στο κεφάλι του, το οποίο, ξανά τράβηξε όλη την προσοχή", με την ηθοποιό να εξηγεί πως ήταν μόνο 2 ετών.

Με τον Corden να είναι ξαφνιασμένος που η Collins περνούσε τόσο χρόνο με τη βασιλική οικογένεια, εκείνη εξήγησε πως ο πατέρας της ασχολιόταν με πολλά πράγματα σχετικά με τον φιλανθρωπικό οργανισμό του πρίγκιπα Φιλίππου, ενώ εξάλλου η ίδια μεγάλωσε στην Αγγλία, αφού από τη μεριά του πατέρα της είναι Βρετανίδα.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης: 

Διαβάστε Επίσης