Η Ashley Graham έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια

Το plus size model αποκάλυψε την χαρμόσυνη είδηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μητέρα για τρίτη φορά έγινε η Ashley Graham, η οποία έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια. Το plus size model αποκάλυψε την γέννηση των διδύμων, που τόσο καιρό περίμενε με ανυπομονησία μέσα από μια ανάρτηση της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως αποκάλυψε, ο τοκετός πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της και όχι σε κάποιο μαιευτήριο, ενώ ζήτησε από τους εκατομμύρια ακολούθους της λίγο χρόνο προκειμένου να αναρρώσει και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους τέσσερις πλέον άνδρες της ζωής της.

Justin και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα αγόρια μας είναι εδώ. Γεννήθηκαν νωρίς το πρωί στο σπίτι και είναι χαρούμενα και υγιή. Θα πάρω μερικό χρόνο για να αναρρώσω και να δεθώ με τον σύζυγό μου και τους τρεις γιους μου, αλλά αλήθεια ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα μαζί σας. Πολλή αγάπη!" σημείωσε το μοντέλο σε story της.

Η Ashley Graham έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια

Στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού, η Graham αποκάλυψε πως περιμένει δίδυμα, μόλις λίγους μήνες αφού ο πρώτος της γιός, Isaac Menelik Giovanni είχε γεννηθεί. Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια διατηρεί δεσμό με τον Justin Ervin για περισσότερα από δέκα χρόνια, ενώ το 2010 το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί.

Διαβάστε Επίσης