Meghan Markle - πρίγκιπας Harry | Ο λόγος που πιθανώς δεν θα παραβρεθούν στην απονομή των Όσκαρ

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι καλεσμένοι στη λαμπερή βραδιά της απονομής.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η τελετή των βραβείων Grammy να ακυρώθηκε τελευταία στιγμή εξαιτίας της πανδημίας, ενώ εκείνη των Χρυσών Σφαιρών να στέφθηκε από πλήρη αποτυχία, η βραδιά των Όσκαρ προβλέπεται όπως πάντα να παραμείνει λαμπερή. Γι' αυτό στη λίστα των καλεσμένων βρέθηκαν τα ονόματα της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, οι οποίοι ύστερα από την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα, μένουν μόνιμα στις ΗΠΑ.

Διαβάστε Επίσης

Δυστυχώς, υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα να μη δούμε στο κόκκινο χαλί τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex και ο λόγος είναι η ταινία "Spencer", η οποία αναμένεται να λάβει αρκετές υποψηφιότητες. Όπως είναι γνωστό, η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Kristen Stewart αναφέρεται στη ζωή της πριγκίπισσας Diana και πιο συγκεκριμένα στην απόφασή της να χωρίσει τον πρίγκιπα Κάρολο. Αναμφισβήτητα, αποτελεί ένα πολύ λεπτό ζήτημα για τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος δε δηλώνει φαν του "Spencer".

Spencer

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο δούκας του Sussex είναι ενοχλημένος από την ταινία και παρά την πρόσκληση που έλαβε, επιθυμεί να αποφύγει μία αμήχανη συνάντηση με την ηθοποιό που υποδύθηκε τη μητέρα του. Από την άλλη, η Meghan Markle που θα ήθελε να παραβρεθεί στα βραβεία, καθώς επιθυμεί να κάνει comeback στον χώρο του Hollywood, προτείνει να την αγνοήσουν ή να είναι απλά κοφτά ευγενικοί μαζί της, κάτι που ο πρίγκιπας Harry δεν μπορεί να παραβλέψει. 

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο σχετικά με την ταινία ούτε από το ζευγάρι των Sussexes, ούτε από το Παλάτι. Όμως, σίγουρα το ζήτημα του χωρισμού της πριγκίπισσας Diana από τον πρίγκιπα Κάρολο εξακολουθεί να είναι ένα αγκάθι στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας. Επομένως, αναμένουμε τη βραδιά της απονομής των Όσκαρ που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου του 2022 για να διαπιστώσουμε αν θα υπάρξει κάποια royal άφιξη. 

Διαβάστε Επίσης