Ο πραγματικός λόγος που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Αγγλία

Και δεν είναι η διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για ακόμη μία χρονιά η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry πέρασαν τις διακοπές των Χριστουγέννων στις ΗΠΑ και ειδικότερα στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, όπου μένουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια με την οικογένεια τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για νέα ρήξη από τη μεριά του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια, λόγω της πρόσφατης απουσίας τους από την Αγγλία. Όμως, απ' ό,τι φαίνεται, οι συγκεκριμένες φήμες βρίσκονται πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες  ημέρες έγινε γνωστή η διαμάχη του πρίγκιπα Harry με το Υπουργείο Εσωτερικών, κατά την οποία δεν του επιτρέπεται να κάνει χρήση της βρετανικής αστυνομίας για την προστασία του ίδιου και της οικογένειας του, όταν βρίσκονται στην Αγγλία.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η ανακοίνωση που δημοσίευσε ο Omid Scobie, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πληρώνουν ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας για την προστασία τους. Παρ'όλ'αυτά, δεδομένης της φρενίτιδας που επικρατεί στην Αγγλία και κατ' επέκταση του μεγαλύτερου κινδύνου που ελλοχεύει εκεί, η ιδιωτική ασφάλειά τους δεν είναι αρκετή. Συνεπώς, ο πρίγκιπας Harry είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να πληρώσει για τις υπηρεσίες που θα του παρέχει η βρετανική αστυνομία, ένα αίτημά του που απορρίφθηκε το 2020. 

Όπως όλα εξηγούν, ο πρίγκιπας Harry πρόκειται να κινηθεί νομικά για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να μπορεί να επισκέπτεται τη γενέτειρά του χωρίς φόβο, όπως και η οικογένειά του. Μην ξεχνάμε πως η μικρή του κόρη, Lilibet Diana, γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2021 στην Αμερική και δεν έχει γνωρίσει κανέναν από την οικογένεια του πατέρα της, όπως για παράδειγμα την πρo-γιαγιά της, από την οποία έλαβε και το όνομά της, βασίλισσα Ελισάβετ. 

Διαβάστε Επίσης