The Crown | Η φωτογραφία της Elizabeth Debicki που έκανε τους fans να πιστέψουν ότι είναι η πριγκίπισσα Diana

Όλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για μια παλιά φωτογραφία της Diana.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Elizabeth Debicki θα υποδύεται την πριγκίπισσα Diana στην πέμπτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς The Crown που θα παρουσιάζει τη ζωή της βασιλικής οικογένειας τη δεκαετία του ’90.

Ήδη έχουν κυκλοφοροήσει αρκετές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς που δείχνουν την ηθοποιό με το χαρακτηριστικό χτένισμα που είχε η πριγκίπισσα εκείνη την εποχή αλλά και με μερικά από τα πιο διάσημα outfits της.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια νέα φωτογραφία της που δείχνει την ηθοποιό να φοράει ένα μαύρο blazer και ένα ασπρόμαυρο παντελόνι με ρίγες την ώρα που προσπαθεί να ξεφύγει από τους παπαράτσι και να μπει στο αυτοκίνητό της.

Οι fans της σειράς δυσκολεύτηκαν να ξεχωρίσουν την ηθοποιό με πολλούς να πιστεύουν ότι η αριστερή φωτογραφία πρόκειται για μια παλιά της Diana, ενώ και στις δύο φωτογραφίες ποζάρει η ηθοποιός.

H Debicki είχε δείξει την απίστευτη ομοιότητά της με τη Diana σε ακόμα μια φωτογραφία της από τα γυρίσματα της σειράς όπου ποζάρει μαζί με τον Dominic West, τον ηθοποιό που υποδύεται τον πρίγκιπα Κάρολο, πάνω σε ένα γιοτ φορώντας ένα floral φόρεμα.

Διαβάστε Επίσης