Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry | Tο παρασκήνιο στην περιοδεία τους στην Αυστραλία που έδειξε τον πραγματικό τους χαρακτήρα

H αποκάλυψη για την πολυσυζητημένη φωτογραφία του δούκα και της δούκισσα του Sussex από την Αυστραλία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είχαν επισκεφτεί την Αυστραλία το 2018, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή τους ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο Zak Hussein, γιος του φωτογράφου της πριγκίπισσας Diana Anwar Hussein, είχε ταξιδέψει μαζί τους για να καλύψει φωτογραφικά την περιοδεία. Όπως θυμάται όταν κατέβηκαν από το αεροπλάνο συνέβη κάτι που του έδειξε τον πραγματικό χαρακτήρα του δούκα και της δούκισσας του Sussex.

"Τους χαιρέτησαν αμέσως μόλις κατέβηκαν από το αεροπλάνο" θυμάται ο Zak και εξηγεί σε συνέντευξή του στο People πως "τότε ένα 5χρονο αγόρι, ο Luke Vincent, με σύνδρομο Down, πέρασε τα σκοινιά κι έτρεξε προς το μέρος τους και αγκάλιασε τον Harry".

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry | Tο παρασκήνιο στην περιοδεία τους στην Αυστραλία που έδειξε τον πραγματικό τους χαρακτήρα

Τότε, όπως λέει ο φωτογράφος κατάφερε να απαθανατίσει την αντίδραση της Meghan, η οποία εκείνη την περίοδο ήταν στις αρχές της πρώτης εγκυμοσύνης της: "Έγινε πολύ γρήγορα και ευτυχώς είχα τον κατάλληλο φακό καθώς ήμασταν πολύ μακριά, κατάφερα να τραβήξω την αντίδραση της Meghan".

Όπως είπε, η φωτογραφία που κυκλοφόρησε αμέσως σε όλο το Internet "δείχνει ποιοι είναι. Μόλις είχαν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη και έδειχναν μια φυσική αγάπη". Ο πατέρας του παιδιού, είχε δηλώσει, μάλιστα, ότι το πρόσωπο του μικρού Luke φωτίστηκε όταν είδε τον Harry, αφού το μούσι του θύμισε τον Άγιο Βασίλη. "Μόλις το είδε όλοι πανικοβληθήκαμε γιατί άγγιζε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Και συνέχισε να το κάνει. Και τον αγκάλιασε" είχε πει η διευθύντρια του σχολείου του Luke.

Διαβάστε Επίσης