10 celebrities που έχουν συγγενικούς δεσμούς με royals

Κάποιοι είναι ξαδέρφια, κάποιοι μακρινοί συγγενείς, άλλοι πάλι σύζυγοι.

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ από που προέρχεστε; Ποια είναι η καταγωγή των προγόνων σας; Ή ποιος ήταν άραγε ο παππούς του προπάππου σας; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Σίγουρα, όμως,  η εξερεύνηση του γενεαλογικού δέντρου, μπορεί να προκαλέσει μεγάλες εκπλήξεις, με τις απαντήσεις που ενδεχομένως δώσει στο αιώνιο ερώτημα που ταλαιπωρεί κάποιους γύρω μας: ’Τελικά έχω βασιλικές ρίζες ή όχι;’’.

Παρόλο που αρκετές προσωπικότητες του Hollywood, είχαν την τιμή να συναντήσουν από κοντά έναν αληθινό γαλαζοαίματο, στην διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας τους, πολλοί από αυτούς αγνοούσαν την πιθανότητα να έχουν συγγενικούς δεσμούς μαζί του. Βασιλικοί εμπειρογνώμονες και ιστορικοί πραγματοποιώντας μια εξονυχιστική έρευνα στο βασιλικό οικογενειακό δέντρο, αποκάλυψαν πως η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Hilary Duff είναι 18η ξαδέρφη της βασίλισσας Ελισάβετ. Βέβαια, δεν είναι η μοναδική περίπτωση, αφού οι παρακάτω δέκα celebrities έχουν επίσης βασιλικές ρίζες και πολλοί από αυτούς, μέχρι πρότινος, το αγνοούσαν.

Hilary Duff

10 celebrities που έχουν συγγενικούς δεσμούς με royals

Σύμφωνα με το ‘’CBS News’’, η Duff έχει σχέση με τον Alexander Spotswood, τον 10ο δισέγγονο του βασιλιά Εδουάρδου Γ’. Ο Spotswood, ο οποίος έζησε από το 1676 έως το 1740, ήταν αξιωματικός του Βρετανικού Στρατού και ο Υπολοχαγός Κυβερνήτης της Βιρτζίνια. Ο γενεαλόγος Josh Taylor μελετώντας για τον συγγενικό αυτόν δεσμό, εξήγησε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι 18η ξαδέρφη με την 95χρόνη μονάρχη της Βρετανίας.

Laura Dern

laura dern

Και η Laura Dern είναι επίσης συγγενής με την βασίλισσα, μέσω του βασιλιά Εδουάρδου Γ’. Μάλιστα, το μεσαίο όνομα της ηθοποιού είναι Elizabeth, κάτι που ίσως αποδεικνύει περισσότερα για την royal καταγωγή της.

Madonna

Madonna

Το ‘’New England Historic Genealogical Society’’ απέδειξε ότι η Madonna συνδέεται με το Παλάτι του Buckingham, αφού είναι 9η ξαδέρφη της Δούκισσας της Κορνουάλης, Camilla Parker Bowles.

Brooke Shields

brooke shields

Σύμφωνα με μελέτη του ‘’FindMyPast.com’’, η 56χρόνη ηθοποιός και μοντέλο είναι απόγονος του βασιλιά Ερρίκου Δ' της Γαλλίας. Ο κοινός πρόγονος που μοιράζεται με τη βασίλισσα της Αγγλίας είναι ο Ιωάννης της Γάνδης, πρώτος Δούκας του Λάνκαστερ και γιος του Εδουάρδου Γ' της Αγγλίας.

Hugh Grant

Hugh Grand

Ο Βρετανός ηθοποιός έχει πολλές πιθανότητες να συγγενεύει με τους royals του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς προέρχεται από την οικογένεια του βασιλιά Ερρίκου Ζ' της Αγγλίας, αλλά και του βασιλιά Ιάκωβου Δ' της Σκωτίας. Ο Grant είναι επίσης μακρινός συγγενής με τους Προέδρους των ΗΠΑ, George Washington και Thomas Jefferson.

Brad Pitt

Brad Pitt

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός είναι μέρος των βασιλικών αρχόντων αφού είναι 25ος ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ. Οι δύο συγγενείς συνδέονται μέσω του βασιλιά Ερρίκου Β’, που έζησε το 12ο αιώνα.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Το πρώην ζεύγος Brangelina φαίνεται πως διέθετε royal καταγωγή και από τις δύο πλευρές, με την Angelina Jolie να είναι 26η ξαδέρφη της Αυτού Μεγαλειότης. Η βασιλική αυτή σύνδεση προκύπτει μέσω του βασιλιά Φίλιππου Β' της Γαλλίας.  

Ellen DeGeneres

ellen de

Σύμφωνα με το ‘’New England Historic Genealogical Society’’, η Ellen DeGeneres είναι 15η ξαδέρφη με τη Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, μέσω του Sir Thomas Fairfax και της συζύγου του, Agnes Gascoigne, οι οποίοι γεννήθηκαν το 1400.

Paris Hilton

Paris Hilton

Η Paris Hilton είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως είναι ξαδέρφη της βασίλισσας Ελισάβετ από την πλευρά του πατέρα της, Richard Hilton. Όπως διευκρινίστηκε, το 40χρόνο μοντέλο είναι απόγονος του βασιλιά Ερρίκου Β', ο οποίος βρέθηκε στην διακυβέρνηση μεταξύ 1154 και 1189.

Ozzy Osbourne

queen elizabeth

Ένα μόλις τεστ DNA ήταν αρκετό για να αποδείξει ότι ο Βρετανός rocker ανήκει πράγματι μεταξύ των γαλαζοαίματων, αφού ανακάλυψε ότι έχει σχέση με τον Ρώσο Τσάρο Νικόλαο Β' και τον Άγγλο βασιλιά Γεώργιο Α'.

Διαβάστε Επίσης