Η Emma Roberts δεν ένιωσε ποτέ την πίεση να μιμηθεί την καριέρα της θείας της, Julia Roberts

Η 30χρονη ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τη διάσημη θεία της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για έναν νέο ηθοποιό, το να έχει έναν πολύ διάσημο στην οικογένειά του είναι αρκετά δύσκολο, καθώς η σύγκριση είναι σχεδόν αναπόφευκτη, πόσο μάλλον όταν το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τη χολιγουντιανή Julia Roberts. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά, η 30χρονη ηθοποιός, Emma Roberts, που είναι ανιψιά της σταρ και κόρη του ηθοποιού Eric Roberts, όμως όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Tatler, αυτό δεν την επηρέασε ποτέ.

Διαβάστε Επίσης

"Δεν είχα ποτέ τη φιλοδοξία να γίνω εκείνη. Την αγαπώ τόσο πολύ, αγαπώ τη δουλειά της, αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο", είπε χαρακτηριστικά η Roberts, η οποία δεν ένιωσε ποτέ την πίεση να μιμηθεί την καριέρα της διάσημης θείας της. 

Και η αλήθεια είναι πως είχαν πολύ διαφορετικές πορείες, αφού η 30χρονη ηθοποιός ξεκίνησε από το παιδικό κανάλι Nickelodeon για να συνεχίσει στις οικογενειακές κωμωδίες. Η στροφή στην καριέρα της έγινε με τη συμμετοχή της στις σειρές του Ryan Murphy, όπου μπόρεσε και έπαιξε πιο σκοτεινούς χαρακτήρες.

"Οι αγαπημένοι μου ρόλοι είναι εκείνοι που ο κόσμος δεν το περιμένει, όταν ο Ryan Murphy με επέλεξε για το American Horror Story για παράδειγμα. Ο κόσμος με βλέπει σαν αυτό το καλό, έφηβο κορίτσι και δεν μπορούσα να λάβω μεγαλύτερους, πιο τολμηρούς ρόλους εκείνη την περίοδο. Μου έδωσε μία ευκαιρία και θα ήθελα να το κάνω αυτό και για άλλους", δήλωσε η ηθοποιός.

Η ίδια στη συνέντευξή της μοιράστηκε επίσης την παιδική της ανάμνηση, από τότε που βρισκόταν στα γυρίσματα των ταινιών Erin Brockovich και America's Sweethearts, και βοηθούσε στο σετ. "Θα έγραφα τα ταμπελάκια της γκαρνταρόμπας και θα οργάνωνα τα πινέλα του makeup και θα παρακολουθούσα πώς πήγαιναν με το πρόγραμμα. Θα ρώταγα ερωτήσεις χωρίς φίλτρο", θυμάται η Roberts, συνειδητοποιώντας πως σε αυτή τη δουλειά μαθαίνεις όσο προχωράς.

Αλλά και η διάσημη θεία της στο παρελθόν είχε αναφερθεί στη Roberts και στην καριέρα της, όταν εκείνη ήταν 22 ετών. "Όταν έρχεται να μείνει με εμάς, πάντα σκέφτομαι: Μακάρι να είναι η ίδια. Και είναι ακόμα αυτό το ίδιο μαγικό κορίτσι που ήταν. Νομίζω πως το περισσότερο έχει να κάνει με τις προθέσεις σου στο πώς αντιμετωπίζεις μια δουλειά σαν αυτή. Αν έχεις μία καθαρή εικόνα του τι θες να κατακτήσεις, νομίζω πως μπορείς να διατηρήσεις την έννοια του εαυτού σου", είχε πει χαρακτηριστικά η Julia Roberts.

Διαβάστε Επίσης