X

Πρίγκιπας Κάρολος | Το ντεμπούτο του σε ριάλιτι εκπομπή στην τηλεόραση

Το απρόσμενο guest στο τηλεοπτικό σόου "Keeping up with the Aristocrats" στο κανάλι ITV.

Κανείς δεν θα περίμενε να δει τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου να εμφανίζεται σε ριάλιτι εκπομπή, κι όμως ο πρίγκιπας Κάρολος θα κάνει ένα guest στο σόου "Keeping up with the Aristocrats" στο βρετανικό κανάλι ITV. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως μπορεί κανείς να συμπεράνει, δεν ήταν συνειδητή επιλογή του να βγει στην τηλεόραση, παρά οι συμμετέχοντες της εκπομπής έτυχε να συναντηθούν μαζί του σε μία εκδήλωση. Ειδικότερα, η ριάλιτι εκπομπή που φαίνεται πως έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο Twitter, ακολουθεί τις ζωές ορισμένων ζευγαριών που προέρχονται από αριστοκρατικές οικογένειες, παρουσιάζοντας την καθημερινότητά τους. 

Στο τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί σύντομα, οι θεατές θα παρακολουθήσουν το ζευγάρι των Lord Gerald και Lady Emma Fitzalan-Howard, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση The Great Yorkshire Show το περασμένο καλοκαίρι, να συνομιλούν με τον πρίγκιπα της Ουαλίας που έδωσε, επίσης, το παρών, δεδομένου ότι είναι πρόεδρος του θεσμού. 

Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι σκεφτόταν να αγοράσει πρόβατα, με τον πρίγκιπα Κάρολο να τους δίνει συμβουλές, πιάνοντας συζήτηση μαζί τους, γεγονός που απαθανάτισε η κάμερα. Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε επισκεφθεί την περιοχή του Harrogate για την εκδήλωση μαζί με την δούκισσα της Κορνουάλης, όπου κατά λάθος είχε πατήσει κοπριά. 

Η συμβολή του πρίγκιπα της Ουαλίας ήταν πολύ σημαντική για το ζευγάρι, που δήλωσε ενθουσιασμένο από τη συνάντηση και τη "βασιλική έγκριση" που έλαβε. "Αυτό ήταν αναπάντεχο. Ουάου. Πόσες πιθανότητες υπήρχαν για να συμβεί αυτό; Αναγνώρισε πως έμοιαζες με αριστοκράτη. Πραγματικά το λάτρεψα. Αλήθεια, μού έφτιαξε την ημέρα", δήλωσε η Lady Emma.

Διαβάστε Επίσης