Η λέσχη βιβλίου της Καμίλα Πάρκερ κλείνει έναν χρόνο και η ίδια το γιορτάζει στο Instagram

Η δούκισσα του Κορνουάλης δήλωσε ευγνώμων που μπορεί να μοιράζεται την αγάπη της για τα βιβλία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ενθουσιασμένη που η αγάπη της για τα βιβλία βρήκε τέτοια ανταπόκριση και ευγνώμων που μπορεί να μοιραστεί το πάθος της με χιλιάδες κόσμο, η δούκισσα της Κορνουάλης και σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα Πάρκερ, γιόρτασε τον έναν χρόνο από τότε που δημιουργήθηκε η λέσχη βιβλίου της στο Instagram. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η δούκισσα της Κορνουάλης τον Ιανουάριο του 2021 δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram που ονομάζεται "The Reading Room", μέσω του οποίου προσπάθησε να εμψυχώσει το κοινό κατά τη διάρκεια των lockdown και της γενικότερης κατάστασης της πανδημίας. Όπως γίνεται σε κάθε λέσχη, έτσι και στο book club της Πάρκερ, κάθε σεζόν παρουσιάζεται ένα νέο βιβλίο, με το οποίο ασχολείται η ομάδα. Σύμφωνα με τον λογαριασμό, μόλις ξεκίνησε η 5η σεζόν, με τη δούκισσα της Κορνουάλης να έχει ήδη επιλέξει το βιβλίο για το οποίο θα γίνει λόγος.

Όμως, πέρα από την ανακοίνωση της νέας σεζόν, η ίδια θέλησε να γιορτάσει τον 1 χρόνο που έκλεισε το εγχείρημά της, αναρτώντας ένα τρυφερό βίντεο, το οποίο περιελάμβανε κολλάζ αναμνήσεων και βίντεο από το προηγούμενο έτος. Πιο αναλυτικά, η Καμίλα Πάρκερ έγραψε στους 130 χιλιάδες followers της, τους οποίους απέκτησε μέσα σε έναν χρόνο: "Και έτσι ξαφνικά, το "Reading Room" έγινε ενός. Τι χαρά να μιλάω - και να εμπνέομαι - με τόσους λαμπρούς συγγραφείς τους τελευταίους 12 μήνες. Να μαθαίνω περισσότερα για τα έργα τους και να μοιράζομαι τη χαρά των βιβλίων τους με εσάς, τους followers μας. "

Στη συνέχεια, η δούκισσα πρόσθεσε: "Ίσως το σπουδαιότερο πράγμα από το να απολαμβάνει κανείς ένα καλό βιβλίο, είναι να μοιράζεται την αγάπη αυτού με τους άλλους. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε πολλές λογοτεχνικές περιπέτειες τον επόμενο χρόνο και ελπίζουμε να συνεχίσετε να μας ακολουθείτε σε αυτό το ταξίδι". 

Κάτω από την ανάρτηση, πολλοί ήταν εκείνοι που συνεχάρηκαν τη σύζυγο του πρίγκιπα Καρόλου για την ενέργειά της και τα σπουδαία βιβλία που τους πρότεινε και εξέφρασαν την αγάπη τους για τη λέσχη. 

Μάλιστα, ανάμεσα σε εκείνους που απολαμβάνουν την ανάγνωση ήταν και η Judi Dench, η οποία είχε εμφανιστεί στη διάσημη λέσχη, όπως και ο πρίγκιπας Κάρολος, με τον οποίο η δούκισσα της Κορνουάλης είχαν διαβάσει κομμάτια από τη "Χριστουγεννιάτικη Ιστορία" του Καρόλου Ντίκενς, με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Διαβάστε Επίσης