Πώς η Καμίλα Πάρκερ έσωσε τον γάμο της Kate Middleton και του πρίγκιπα William

Η συμβουλή που είχε δώσει η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας στη δούκισσα του Camrbidge.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το να είσαι σύζυγος ενός πρίγκιπα και μάλιστα του μέλλοντα βασιλιά της Αγγλίας δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, γεγονός που γνωρίζουν πολύ καλά η Kate Middleton και η Καμίλα Πάρκερ. Σύμφωνα με ένα πρόσφατο δημοσίευμα, η δούκισσα της Κορνουάλης ήταν εκείνη που βοήθησε τη σχέση του δούκα και της δούκισσας του Cambridge να αντέξει το τεστ του χρόνου.

Διαβάστε Επίσης

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Καμίλα Πάρκερ, η οποία θα λάβει τον τίτλο της βασιλικής συζύγου με το που ο πρίγκιπας Κάρολος διαδεχθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο, είχε δώσει μία πολύ σημαντική συμβουλή στη νύφη της, προκειμένου να διασφαλίσει πως ο γάμος τους θα κρατήσει. 

Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο, Robert Lacey, η Καμίλα είχε συμβουλεύσει την Kate λίγο πριν παντρευτεί τον σύντροφό της, να σχεδιάσει τη ζωή της με τρόπο που να ταιριάζει απόλυτα σε εκείνον που έχει επιλέξει ο William, ώστε η σχέση τους να παραμείνει δυνατή με το πέρασμα των χρόνων. "Η Καμίλα συμβούλευσε την Kate το μυστικό του να είσαι με έναν πολυάσχολο πρίγκιπα: ταίριαξε το πρόγραμμά σου - για την ακρίβεια ολόκληρη τη ζωή σου- γύρω από το δικό του", αναφέρει ο Lacey. 

Kate Middleton - Καμίλα

Μέσα στα χρόνια, οι δύο μέλλουσες βασίλισσες έχουν αναπτύξει έναν στενό δεσμό, χωρίς να γνωρίζουμε αν αυτός ξεκίνησε όταν η δούκισσα της Κορνουάλης χάρισε τη συμβουλή αυτή στην Kate Middleton. Πάντως, οι δυο τους φαίνεται να διασκεδάζουν όταν είναι παρούσες σε κοινές εκδηλώσεις, όπως συνέβη πρόσφατα, όπου έδωσαν το παρών μαζί σε ένα event για τον φιλανθρωπικό οργανισμό του πρίγκιπα Καρόλου. 

Διαβάστε Επίσης