Sharon Stone | "Κάποτε εάν ένας διάσημος σαν εμένα ή την πριγκίπισσα Diana πήγαινε κάπου τον ακολουθούσαν χιλιάδες θαυμαστές"

Η διάσημη ηθοποιός μιλάει για το πως ήταν να είσαι διάσημος στα 90s.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sharon Stone δήλωσε ότι είχε κάτι κοινό με την πριγκίπισσα Diana, που υπήρξε μία από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο. Και τις δύο τις κυνηγούσαν και τις ακολουθούσαν χιλιάδες fans όπου κι αν πήγαιναν.

Η ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Rake όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το πώς ήταν να είσαι διάσημος τη δεκαετία του '90. "Γίναμε διάσημες στην ίδια γένια” είπε για την πριγκίπισσα Diana, εξηγώντας πως "όπου κι αν πήγαινε κάποιος που ήταν διάσημος, όπως η Diana ή εγώ εκείνη την εποχή, θα ακολουθούσαν όπου κι αν πήγαινε εκατοντάδες και χιλιάδες κόσμου”.

Η σταρ είπε επίσης πως εκείνη την εποχή τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά γιατί οι άνθρωποι δεν είχαν κινητά τηλέφωνα: "Εάν πήγαινα σε ένα εστιατόριο, για παράδειγμα, μέχρι να φτάσω στην είσοδο, θα υπήρχαν εκατοντάδες άνθρωποι έξω από το εστιατόριο. Όχι μερικές φορές. Κάθε φορά” είπε τονίζοντας πως "και μετά θα υπήρχε ένας στρατός από σωματοφύλακες για να με βάλουν στο αυτοκίνητο σε τέτοιο σημείο που έπρεπε να συγκρατούν τον κόσμο μακριά”.

Η Stone εξήγησε πως η κατάσταση γινόταν συχνά τρομακτική: "Έπρεπε πρώτα να βεβαιωθώ ότι όλοι είναι ασφαλείς κι εγώ να είμαι η τελευταία ώστε να ξέρω ότι κανείς δεν θα τραυματιστεί και μέχρι εκείνη τη στιγμή έπρεπε να μπω με το κεφάλι στο αυτοκίνητο από μια μικρή τρύπα που μου είχαν αφήσει ενώ κάποιες φορές ο σωματοφύλακας έπρεπε να σκαρφαλώσει στο παράθυρο για να ξεφύγει από το βίαιο πλήθος”, ενώ είπε ότι κάποιες φορές οι fans έβγαζαν τους καθρέφτες ή τις πινακίδες από το αυτοκίνητο ή σκαρφάλωναν στην οροφή.

Η σταρ μίλησε στην ίδια συνέντευξη και για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια με ένα πατέρα που την χτυπούσε συνέχεια με την ζώνη του κι ένα παππού που της είχε επιτεθεί σεξουαλικά. Τότε της ζητούσαν να μείνει σιωπηλή και να είναι "καλό κορίτσι”, κάτι που ένιωθε ότι δεν ήταν υγιές: "Το να είσαι ένα σιωπηλό, εξαρτημένο, 'βγάλε το σκασκό' κορίτσι δεν είναι ένας υγιής ρόλος” είπε όπως και η πίεση που ένιωθε επειδή ήταν έξυπνη: "Όλα αυτα τα IQ τεστ και όλα αυτά που έκανα είχαν οδηγήσει τον πατέρα μου να πιστεύει ότι πρέπει να γίνω αρχιτέκτονας μηχανικός. Για εκείνον, το να κάνω κάτι που βασιζόταν στην εμφάνιση ή στο πως παρουσίαζα τον εαυτό μου ήταν αποκρουστικό”.

Διαβάστε Επίσης