Πρίγκιπας Κάρολος | Η πρώτη του εμφάνιση οχτώ μέρες μετά τη διάγνωσή του με covid

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου εμφανίστηκε μαζί με την αδελφή του, πριγκίπισσα Anne.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε μια σπάνια κοινή εμφάνιση με την αδελφή του, πριγκίπισσα Anne, μόλις οχτώ μέρες μετά τη δεύτερη διάγνωσή του με covid.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου που, εκτός από την ανησυχία για την υγεία του, αυτό το διάστημα αντιμετωπίζει δυσκολίες και εξαιτίας του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει για τις δωρεές με ανταλλάγματα στον φιλανθρωπικό του οργανισμό, βρέθηκε στο παλάτι St.James για τα βραβεία Anniversary Prizes της βασίλισσας Ελισάβετ. Τα βραβεία δίνονται κάθε δύο χρόνια σε πανεπιστήμια και κολέγια που έχουν δείξει αριστεία, καινοτομία και επίδραση στην κοινωνία με τις δράσεις τους και το ακαδημαϊκό τους πρόγραμμα.

Ο 73χρονος πρίγκιπας συναντήθηκε με τους καλεσμένους και ήπιε τσάι μαζί τους, δείχνοντας ότι ξεπέρασε γρήγορα τον κορονοϊό και χωρίς προβλήματα μετά από οχτώ μέρες καραντίνας.

Ο Κάρολος είχε διαγνωστεί με covid και στις αρχές της πανδημίας, τον Μάρτη του 2020 ενώ αυτή τη φορά η δεύτερη διάγνωσή του προκάλεσε ανησυχία καθώς δύο μέρες πριν είχε συναντηθεί και με την 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία δεν νόσησε, αλλά και με την Καμίλα Πάρκερ που επίσης βγήκε θετική στον covid.

Διαβάστε Επίσης