Ο Johnny Depp είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη νέα του ζωή, αφήνοντας πίσω το παρελθόν

Ο ηθοποιός τιμήθηκε με το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας από τον Σέρβο Πρόεδρο, Aleksandar Vucic.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αφήνοντας πίσω του το παρελθόν και τα κακώς κείμενα των τελευταίων ετών, ο Johnny Depp είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη νέα του ζωή, γυρίζοντας σελίδα, πράγμα που δήλωσε κατά την τελετή απονομής του Χρυσού Μεταλλίου Αξίας από τον Σέρβο Πρόεδρο, Aleksandar Vucic στην Εθνική Ημέρα της χώρας. 

Ο ηθοποιός δέχθηκε το βραβείο, το οποίο αποκάλεσε μεγάλη τιμή του, για την συνεισφορά του στη δημόσια ζωή και στις πολιτιστικές δραστηριότητες της Δημοκρατίας της Σερβίας, δεδομένου ότι ο Depp γύρισε την ταινία Minimata και τη σειρά κινουμένων σχεδίων Puffins εκεί. 

Ειδικότερα, ο ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης που είχε με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, και όσα αποκαλύφθηκαν για τη σχέση τους, έχασε αρκετές δουλειές στο Hollywood, ενώ βίωσε το απόλυτο cancel culture, είπε δημόσια πως πρόκειται να επανεκκινήσει τη ζωή του.

"Πραγματικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ, Πρόεδρε Vucic. Αυτό το τιμητικό μετάλλιο, αν έχω την τιμή να το πάρω μαζί μου, σας ευχαριστώ για την ευγένειά σας να μου το απονείμετε", δήλωσε στον ευχαριστήριο λόγο του, μιλώντας για τη νέα του ζωή που πολύ θα ήθελε να ξεκινήσει στη Σερβία. 

Πρόσφατα, ο ηθοποιός έλαβε μία ακόμα τιμητική διάκριση και πιο συγκεκριμένα το βραβείο για το συνολικό του έργο στον κινηματογράφο από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου San Sebastian. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν εκείνοι που κριτίκαραν την επιλογή αυτή, δεδομένων των κατηγοριών της Amber Heard για ενδοοικογενειακή βία. Στον ευχαριστήριο λόγο του, ο Depp δήλωσε πως η κουλτούρα της ακύρωσης έχει ξεφύγει και κανείς πλέον δεν είναι ασφαλής.

Πηγή: Madamefigaro.gr