Πριγκίπισσα Charlene | Πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στο πριγκιπάτο του Μονακό

"Είναι πολύ καλύτερα" αναφέρει ο πρίγκιπας Αλβέρτος σε μια νέα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η ανάρρωση της πριγκίπισσας Charlene σε εξειδικευμένη κλινική μακριά από την οικογένεια της. Τα ενθαρρυντικά νέα για την βελτιωμένη κατάσταση της υγείας της αποκάλυψε ο πρίγκιπας Αλβέρτος, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα "Monaco-Matin", εξηγώντας πως αναμένεται σύντομα η επιστροφή της.

"Η πριγκίπισσα Charlene τα πάει πολύ καλύτερα και ελπίζω ότι θα επιστρέψει στο Πριγκιπάτο πολύ σύντομα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας των Μονεγάσκων τους δημοσιογράφους. Η νέα ενημέρωση για την υγεία της πριγκίπισσας έρχεται μόλις τρεις εβδομάδες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού, η οποία τόνιζε πως η "ανάρρωση συνεχίζεται σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο, ωστόσο επρόκειτο να διαρκέσει μερικές εβδομάδες ακόμα".

Η 44χρονη royal του Μονακό τους τελευταίους μήνες λαμβάνει ιατρική περίθαλψή σε κλινική ανάρρωσης μακριά από το σπίτι της και την οικογένεια της, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του συζύγου της, έχρηζε θεραπεία έπειτα από "σοβαρή σωματική και συναισθηματική εξάντληση". Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε μετά την εξάμηνη παραμονή στην γενέτειρα της, Νότια Αφρική, όπου η προγραμματισμένη επίσκεψη δέκα ημερών, την καθήλωσε για πολύ μεγαλύτερο διάστημα, λόγω επιπλοκών μιας προηγούμενης επέμβασης που είχε πραγματοποιήσει. Μετά την επιστροφή της στο Μονακό, τον περασμένο Νοέμβριο, και την επανένωση με τον σύζυγό και τα δύο της παιδιά, η πριγκίπισσα Charlene κλήθηκε να ζητήσει ιατρική φροντίδα, εγκαταλείποντας για δεύτερη φορά τους οικείους της.