Meghan Markle | Η επόμενη "καταιγίδα" που πρέπει να περιμένει

Η δούκισσα του Sussex δεν τελείωσε με τις διαψεύσεις και τα sessions διαχείρισης κρίσεων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από τότε που η σχέση της με τον πρίγκιπα Harry αποκαλύφθηκε στο κοινό, η Meghan Markle δεν σταμάτησε να βρίσκεται στα εξώφυλλα σκανδαλοθηρικών περιοδικών και εφημερίδων, με την ίδια να δέχεται έναν πόλεμο που με δυσκολία μπορούσε να αντιμετωπίσει.

Διαβάστε Επίσης

Όπως είχαν δηλώσει και στη συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey, ένας από τους λόγους που ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έφτασαν στο σημείο να αποχωρίσουν από τη ζωή στο Παλάτι, ήταν η συνεχής παρενόχληση από τα Μέσα που δεν είχε τελειωμό. Και πέρα από τη δικαστική διαμάχη που είχε με τη Mail on Sunday, την οποία και κέρδισε, όπως όλα δείχνουν - και υπογραμμίζει ο ειδικός Jonathan Sacerdoti - οι δυσκολίες για τη Meghan Markle δεν τελειώνουν εδώ, αφού η οικογένειά της θα συνεχίσει να τη διασύρει και να την επαναφέρει στην επικαιρότητα. 

Όπως εξηγεί, "νομίζω πως η Meghan αντιμετωπίζει μία πραγματικά τεράστια πρόκληση σε ό,τι αφορά την οικογένειά της. Έχει ξεκόψει πολλά μέλη της οικογένειάς της εντελώς, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα της με τον οποίο φαίνεται πως είχε μία στενή σχέση, μεγαλώνοντας και μοιάζει να την είχε υποστηρίξει και να πλήρωσε για την ιδιωτική της εκπαίδευση. Τώρα δεν του μιλάει όπως γνωρίζουμε, εκείνος μιλάει συχνά γι' αυτό και είναι κάπως επικριτικός εναντίον της συμπεριφοράς της κόρης του και του Harry". Ο Sacerdoti υπογραμμίζει πως πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον διάφορες δηλώσεις από τα μέλη της οικογένειάς της, το περιεχόμενο των οποίων η ίδια δεν θα θέλει να ειπωθεί. 

Μέχρι τώρα και τα δύο της ετεροθαλή αδέρφια έχουν μιλήσει για εκείνη με τα χειρότερα λόγια, ενώ και ο πατέρας της έχει εμφανιστεί σε συνεντεύξεις αναφερόμενος στη σχέση τους. "Νομίζω πως πρέπει να περιμένουμε περισσότερες περίεργες αποκαλύψεις για τη Meghan σε μορφή βιβλίων για εκείνη. Νομίζω πως μη εγκεκριμένες βιογραφίες θα αντισταθμίσουν τις πολύ καλά προσεκτικές PR προσπάθειες του ζευγαριού. Οφείλουν ίσως να σκεφτούν μπροστά στο πώς θα χειριστούν αυτές τις αποκαλύψεις", εξήγησε ο ειδικός σε βασιλικά θέματα. 

Διαβάστε Επίσης