The Crown | Οι νέες φωτογραφίες της Olivia Williams και η καταπληκτική ομοιότητά της με την Καμίλα

Μετά την πριγκίπισσα Diana, η σειρά του Netflix βρήκε την ιδανική δούκισσα της Κορνουάλης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με τα γυρίσματα της 5ης σεζόν της σειράς "The Crown" να βρίσκονται σε εξέλιξη, κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από το σετ, απεικονίζοντας την ηθοποιό Olivia Williams να υποδύεται την Καμίλα Πάρκερ. 

Διαβάστε Επίσης

Με την ομοιότητα να είναι καταπληκτική, όπως συνέβη με την Elizabeth Debicki και την εμφάνισή της ως πριγκίπισσα Diana, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε να έχει το signature χτένισμα της δούκισσας της Κορνουάλης, το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα, φορώντας ένα πράσινο μακρύ παλτό, με το οποίο έχουμε δει την πραγματική Καμίλα σε παλαιότερες φωτογραφίες.

Η Williams αναλαμβάνει τον ρόλο της συζύγου του πρίγκιπα Καρόλου από την ηθοποιό και βραβευμένη με Όσκαρ καλύτερου σεναρίου, Emerald Fennell, η οποία υποδύθηκε την Καμίλα Πάρκερ στους κύκλους 3 και 4. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η νέα σεζόν της σειράς του Netflix θα επικεντρωθεί στη δεκαετία του '90 και στον δύσκολο χωρισμό της Diana και του πρίγκιπα Καρόλου. Λογικά θα παρακολουθήσουμε τη χρονιά του 1992, την οποία η βασίλισσα Ελισάβετ είχε αποκαλέσει "annus horribilis", ως η χειρότερη χρονιά για τη βασιλεία, κατά την οποία 3 από τα 4 παιδιά της πήραν διαζύγιο, ενώ μία καταστροφική φωτιά προκάλεσε ζημιές στο Κάστρο του Windsor. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του δημιουργού Peter Morgan, η 5η σεζόν δεν θα είναι τελευταία, καθώς θα ακολουθήσει μία ακόμα. "Όσο συζητούσαμε για την υπόθεση της 5ης σεζόν, έγινε γρήγορα ξεκάθαρο πως προκειμένου να αποδώσουμε σωστά την ποικιλία και την πολυπλοκότητα της ιστορίας, έπρεπε να επιστρέψουμε στο αρχικό πλάνο και να δημιουργήσουμε 6 σεζόν", είχε δηλώσει ο δημιουργός τον Ιούλιο του 2020.

Παρ'όλ'αυτά, ακόμα κι αν η τελευταία σεζόν φτάσει να αφηγείται τα γεγονότα των πρώτων ετών του μιλλένιουμ, που συμπίπτει με τη γνωριμία του πρίγκιπα William με την Kate Middleton, δεν αναμένεται να παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το ειδύλλιο αυτό. 

Διαβάστε Επίσης