Πριγκίπισσα Diana | Το throwback βίντεο με τον πρίγκιπα Harry που έκανε το TikTok να λυγίσει

Η στιγμή που η πριγκίπισσα του λαού κλείνει στην αγκαλιά της τον μικρό της γιο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η αγάπη της πριγκίπισσας Diana για τους γιους της, William και Harry, ήταν η κινητήριος δύναμή της και ο λόγος να αναζητήσει μία καλύτερη ζωή, έξω από τον δύσκολο γάμο που είχε με τον πατέρα τους, πρίγκιπα Κάρολο. Πρόσφατα, στην πλατφόρμα του TikTok αναδύθηκε ένα βίντεο από το 1991, στο οποίο η πριγκίπισσα του λαού συναντά τον πρίγκιπα Harry στο σχολείο, εκφράζοντας δημόσια όλη της την αγάπη και τη στοργή.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, η Diana επισκέπτεται το σχολείο του Harry σε μία ημέρα αθλημάτων. Όταν τον αντικρίζει, ανοίγει την αγκαλιά της για να κλείσει σε αυτή τον γιο της, ο οποίος τρέχει κατά πάνω της. Η ίδια τον παίρνει αγκαλιά και μαζί αργότερα βιντεοσκοπούνται να περπατούν πιασμένοι από το χέρι. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες likes και views, με τους χρήστες του TikTok να μην μπορούν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους. "Αγαπούσε τα αγόρια περισσότερο απ' όσο γνώριζαν", έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σχολίασε "οποιοδήποτε στιγμιότυπο με εκείνη και τα παιδιά της αμέσως μου φέρνει δάκρυα στα μάτια. Είναι για πάντα η πριγκίπισσα όλων".

Το εν λόγω βίντεο είχε τραβηχτεί την ίδια ημέρα, όπου η Diana είχε συμμετάσχει στον αγώνα δρόμου με τις υπόλοιπες μαμάδες του σχολείου. Όπως φαίνεται, η ίδια δε νοιάστηκε στιγμή για τη θέση της ή για το γεγονός πως φορούσε φούστα, θέλοντας να κάνει περήφανη τον γιο της, με το να κερδίσει την πρώτη θέση. Αν και προσπάθησε πολύ για να βγει πρώτη, η πριγκίπισσα του λαού τερμάτισε δεύτερη, περνώντας μία πολύ διασκεδαστική ημέρα με το παιδί της. 

Διαβάστε Επίσης