14 celebrities που δεν έχουν τελειώσει το σχολείο

Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν εξαρτάται πάντοτε από ένα απολυτήριο και οι παρακάτω διάσημες προσωπικότητες το αποδεικνύουν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν υπάρχει καθορισμένος δρόμος προς την επιτυχία. Κάποιοι ακολουθούν το ένστικτό τους, άλλοι πάλι βασίζονται στο ταλέντο, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που οδηγήθηκαν στην κορυφή με μοναδικό σύμμαχο την γνώση. Για αυτό, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο στην προσπάθεια διαμόρφωσης μιας λαμπρής καριέρας, αφού οι απρόβλεπτοι παράγοντες βρίσκονται πάντοτε εκεί και καραδοκούν. Σημασία έχει να αδράξει κανείς την ευκαιρία μόλις εκείνη εμφανιστεί, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να παρατήσει σχολείο, σπουδές, διαβάσματα.

Γιατί στο μακρινό Hollywood, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις διάσημων προσώπων, οι οποίοι χωρίς να έχουν ολοκληρώσει την φοίτηση τους στο σχολείο, ξεκίνησαν σε νεαρή ηλικία να κυνηγούν τα όνειρά τους. Και να που τα κατάφεραν, χωρίς απολυτήριο!

Nicole Kidman

14 celebrities που δεν έχουν τελειώσει το σχολείο

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία "Being the Ricardos", η Nicole Kidman σε συνέντευξη της αποκάλυψε πως δεν έλαβε ποτέ απολυτήριο λυκείου, καθώς παράτησε το σχολείο για να ασχοληθεί με την υποκριτική στα 16 της χρόνια.

Keanu Reeves

Keanu Reeves

Ο επιτυχημένος ηθοποιός εξήγησε σε συνέντευξη ότι παράτησε το σχολείο καθώς "δεν ταίριαξε ποτέ εκεί". "Είχα συγκρούσεις με το προσωπικό, τους δασκάλους, ενώ ο διευθυντής θυμάται ότι έκανε πάρα πολλές ερωτήσεις. Ήθελα να μάθω για τα πάντα" ανέφερε μεταξύ άλλων.  

Drew Barrymore

Drew Barrymore

Η Drew Barrymore σε ηλικία 7 ετών πρωταγωνίστησε στην εμβληματική ταινία "Ε.Τ.". Η αναγνώριση και η δόξα που έλαβε, ήταν αρκετοί λόγοι για να αφήσει το σχολείο και να ασχοληθεί σοβαρά με την καριέρα της ηθοποιού.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

"Εγκατέλειψα το γυμνάσιο. Δεν έχω GED ή δίπλωμα σπουδών. Είμαι κυρίως αυτοδίδακτη" παραδέχτηκε σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας ότι πήγε σχολείο μέχρι τα 14 της χρόνια.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός δεν αποφοίτησε από το σχολείο πριν "δοκιμάσει την τύχη του στην υποκριτική". Όντας ακόμα έφηβος, ξεκίνησε να σπουδάζει σε ένα δωρεάν θέατρο της τοπικής κοινότητάς του.

Rihanna

Rihanna

Υπέγραψε το πρώτο δισκογραφικό συμβόλαιο με τους Def Jam σε ηλικία 16 ετών. Αυτός ήταν και ο λόγος που παράτησε μια για πάντα το σχολείο. Έκτοτε έχει σημειώσει τεράστιες επιτυχίες στην μουσική βιομηχανία, με επιπλέον σημαντική παρουσία στον χώρο της μόδας και ομορφιάς ως επιχειρηματίας.

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Στα 16 άφησε τις σπουδές στο σχολείο για να γίνει μοντέλο. Σύντομα, όμως, κατάλαβε πως το πάθος της ήταν η υποκριτική.

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg

Παρόλο που εγκατέλειψε το σχολείο πρόωρα, κατάφερε να κερδίσει αξιοθαύμαστες διακρίσεις μεταξύ των οποίων βραβείο Emmy, Oscar, Grammy και Tony.

Catherina Zeta-Jones

Catherina Zeta-Jones

Μόλις 15 χρονών ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε πλήρες ωράριο. Δεν υπήρχε, επομένως, αρκετός χρόνο ούτε για διάβασμα, αλλά ούτε για διδακτικές ώρες.

Johnny Depp

Johnny Depp

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξή του παράτησε το σχολείο στα 15, με το όνειρο να γίνει rock star. Η ενασχόληση με την υποκριτική ερχόταν δεύτερη στα σχέδια του, όμως κατάφερε να τον κερδίσει.

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen

Για να φτάσει στην κορυφή, αναγκάστηκε να ακολουθήσει καριέρα στο modeling σε ηλικία 14 ετών. Οι κόποι της έχουν ήδη ανταμειφθεί καθώς το 2018, η Gisele αναδείχτηκε το πέμπτο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο.

Jude Law

Jude Law

Ο γοητευτικός Jude Law παράτησε την τελευταία τάξη του λυκείου για να πρωταγωνιστήσει στη σαπουνόπερα "Families".

Al Pacino

Al Pacino

Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός παρακολουθούσε με σχετικά μικρή επιτυχία μαθήματα στο Γυμνάσιο Ερμηνευτικών Τεχνών της Νέας Υόρκης, με μοναδική εξαίρεση το μάθημα των Αγγλικών. Σύντομα συνειδητοποίησε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και παράτησε οριστικά το σχολείο.

Tom Cruise

Tom Cruise

Από μικρός είχε όνειρο για γίνει ιερέας για αυτό και παρακολουθούσε με συνέπεια τα μαθήματα του. Βέβαια, στην εφηβεία αποφάσισε να εγκαταλείψει το σχολείο γιατί τελικά τον κέρδισε το όνειρο του star της μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε Επίσης