Βασίλισσα Ελισάβετ | Ο πρίγκιπας Κάρολος μίλησε για την κατάσταση της υγείας της μετά τη νόσησή της με covid

Η 95χρονη μονάρχης πέρασε χρόνο με τα δισέγγονά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Κάρολος μίλησε για την κατάσταση της υγείας της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, μετά τη νόσησή της με covid. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου βρέθηκε σε επίσημη επίσκεψή του και απάντησε σε πολίτες που τον ρώτησαν για την 95χρονη μονάρχη,

Σύμφωνα με τα βρετανικά tabloid, ο πρίγκιπας είπε σε μια γυναίκα που τον ρώτησε πώς είναι η βασίλισσα: "Είναι πολύ καλύτερα τώρα, ήταν πολύ ήπιο” ενώ επιβεβαίωσε σε έναν άλλο άντρα που ρώτησε το ίδιο ότι πλέον έχει θεραπευτεί.

Η βασίλισσα μετά τη θετική της διάγνωση με κορονοϊό δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από διαδικτυακές συναντήσεις που έκανε με πρέσβεις από το κάστρο του Windsor, θέλοντας να καθησυχάσει τους Βρετανούς, ενώ την περασμένη εβδομάδα είχε ακυρώσει τις υποχρεώσεις της.

Αυτή την εβδομάδα συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Boris Johnson ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα πέρασε την Κυριακή της με τον πρίγκιπα William, την Kate Middleton και τα παιδιά τους, George, Charlotte και Louis, αλλά και την πριγκίπισσα Βεατρίκη με την 5 μηνών κόρη της, Sienna.

Διαβάστε Επίσης