Meghan - Harry | Η απόφασή τους να επενδύσουν σε εταιρείες που προωθούν την ισότητα των φύλων

Με αφορμή τον μήνα που είναι αφιερωμένος στις γυναίκες, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex προχώρησαν σε μία σημαντική κίνηση για τον φιλανθρωπικό οργανισμό τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγες ημέρες μετά την απονομή της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στα βραβεία NAACP Image Awards, με αφορμή την προσφορά τους στην κοινωνία και τα επιτεύγματά τους στη δημόσια ζωή, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ανακοίνωσαν τις δωρεές που πρόκειται να κάνουν σε 4 εταιρείες που προωθούν την ισότητα των φύλων.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, το ζευγάρι επέλεξε αυτή τη στιγμή για να προχωρήσει με την εν λόγω σημαντική κίνηση χάρη στον μήνα Μάρτιο, που είναι αφιερωμένος σε όλες τις γυναίκες. Όπως ανέφερε το μήνυμα στο site του φιλανθρωπικού οργανισμού τους, Archewell, οι εταιρείες που θα επωφεληθούν, "δουλεύουν για να προωθήσουν την ισότητα των φύλων, χτίζουν πολιτικές που ενδυναμώνουν τις γυναίκες και τις οικογένειες, εξασφαλίζουν σημαντική εκπροσώπηση στα media για τις γυναίκες και τις παρέχουν ένα δίκτυο από εργαλεία και υποστήριξη για να βρουν εργασία".

Ανάμεσα στις εταιρείες που το ζευγάρι αποφάσισε να πριμοδοτήσει ήταν και η βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση, Smart Works, της οποίας η δούκισσα του Sussex από το 2019 είχε ορισθεί "προστάτης" ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, αποδεικνύοντας πως ακόμα κι αν αποσύρθηκε από το Παλάτι, η ίδια δεν σταμάτησε να νοιάζεται.

Εξάλλου, η Meghan Markle από πάντα υποστήριζε φιλανθρωπικές οργανώσεις που είχαν να κάνουν με τη γυναικεία ενδυνάμωση, ακόμα και πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry και τις υποχρεώσεις που ανέλαβε. Μην ξεχνάμε πως το 2015 είχε ορισθεί συνήγορος για τα δικαιώματα των γυναικών στη συμμετοχή τους στην πολιτική και την επιχειρηματικότητα από τα Ηνωμένα Έθνη, ενώ 2 χρόνια αργότερα είχε επισκεφθεί την Ινδία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση, World Vision, για να συναντηθεί με κορίτσια και γυναίκες που υποφέρουν από το στίγμα που υπάρχει γύρω από την περίοδο. 

Διαβάστε Επίσης