Camille Cottin | Η σταρ του 'Call My Agent!' εξηγεί πώς νιώθει που έγινε sex symbol στα 40 της

Η Γαλλίδα ηθοποιός μιλάει για την φήμη που απέκτησε μέσα στην πανδημία και τη δημοφιλή σειρά του Netflix.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Camille Cottin είναι διάσημη ηθοποιός στη Γαλλία εδώ και χρόνια όμως κατά τη διάρκεια της πανδημίας έγινε ευρέως γνωστή. Η 43χρονη σταρ του 'Call My Agent!' κατέκτησε το κοινό του Netflix υποδυόμενη την γαλλίδα Δον Ζουάν, ένα σέξι χαρακτήρα που την ανέδειξε σε sex symbol.

Η ηθοποιός είχε εμφανιστεί και στο παρελθόν σε χολιγουντιανές παραγωγές, το 2016 στο 'Allied' με την φίλη της Marion Cotillard και τον Brad Pitt, αλλά και στο 'Stillwater' με τον Matt Damon. Πέρυσι συμπρωταγωνίστησε και με τον Adam Driver και την Lady Gaga στο House of Gucci με την ίδια να αναφέρει ότι οι ρόλοι της γίνονται ολοένα και πιο μεγάλοι κατακτώντας σιγά-σιγά και το Hollywood.

Η Cottin ζει στο Παρίσι με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της και χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως κλασική Γαλλίδα. Φοράει, όπως λέει, navy blue outfits, απλά αλλά κομψά: "Είμαι μεγάλη φαν της βρετανικής μόδας, την υπερβολή και την εκκεντρικότητα, πως συνδυάζεις τα Liberty με τα leopard prints. Μου αρέσει πολύ”, λέει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Guardian.

Η σταρ που ως παιδί είχε ζήσει για πέντε χρόνια στο Λονδίνο εξηγεί ότι υπήρξε ένα άγριο αλλά ντροπαλό παιδί. "Προσπαθώ να καταλάβω τη διαφορά ανάμεσα στο να είσαι ντροπαλός και να είσαι άγριος. Άγρια σαν άγριο ζώο, με την έννοια ότι δεν έχει εξημερωθεί. Αλλά ταυτόχρονα ήμουν ντροπαλή και εκκεντρική και υπερβολική”.

Camille Cottin | Η σταρ του 'Call My Agent!' εξηγεί πώς νιώθει που έγινε sex symbol στα 40 της

Στην αρχή της καριέρα της είχε κάνει τα πάντα, όπως λέει, από κωμωδίες σε αίθουσες για 30 άτομα, τηλεοπτικές σειρές, ταινίες μέχρι κι ένα γαλλικό ριάλιτι, το 'Connasse' στο οποίο έκανε φάρσες σε περαστικούς στους δρόμους του Παρισιού. Το 2015 είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινία που βασίστηκε στο ριάλιτι, στο οποίο υποδυόταν μια γυναίκα που έχει εμμονή με τον πρίγκιπα Harry. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είχε προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στην πύλη του Kensington Palace με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να παραμείνει στη φυλακή για δύο μέρες. Πλέον υποδύεται την ομοφυλόφιλη Andrea στο 'Call My Agent!' και το γεγονός ότι η σεξουαλική ταυτότητα του χαρακτήρα της "δεν ήταν ζήτημα ήταν κάτι πολύ μοντέρνο” λέει, εξηγώντας πως "υπήρχε το δράμα για το εάν μπορεί να κάνει σχέση, μπορεί να είναι πιστή, μπορεί να είναι γυναίκα για σπίτι αλλά όχι γιατί είναι λεσβία. Αυτό ήταν κάτι πολύ θετικό”.

Η επιτυχία που βρήκε στα 30 της και η δόξα στα 40 της είναι κάτι που της αρέσει γιατί όπως λέει πλέον σε αυτή την φάση της ζωής της είναι πιο προσγειωμένη. "Μπορώ να καταλάβω πως κάποιος μπορεί να χάσει την ισορροπία. Υπάρχει μια ευθραυστότητα που μπορεί να προκληθεί από την επιτυχία, οπότε έχοντας χτίσει μια δυνατή οικογένεια και φίλους επίσης, βοηθάει”, λέει εξηγώντας ότι κάποιες στιγμές ανησυχούσε μήπως δεν έχει απομείνει πολύ χρόνος για να κάνει πράγματα στην καριέρα της: "Αυτό δεν είναι αλήθεια όμως. Το να είμαι γυναίκα πάνω από τα 40 τώρα στην βιομηχανία είναι ενδιαφέρον. Αυτό είναι κάτι που κρατάω στο μυαλό μου, δεν το σκέφτομαι” λέει εξηγώντας ότι όλες οι υποψήφιες για Όσκαρ φέτος- εκτός από την Kristen Stewart- είναι άνω των 40: "Πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για να δημιουργείται περιεχόμενο και να υπάρχουν γυναίκες κάποιας ηλικίας που ήταν μέχρι τώρα αόρατες. Υπάρχει επιθυμία για αυτό”.

Διαβάστε Επίσης