Η γενναιοδωρία της Ellen DeGeneres και τα μπόνους εκατομμυρίων που χαρίζει στους συνεργάτες της

Λίγο πριν πέσει η αυλαία στην εκπομπή της, η παρουσιάστρια θέλει να τη θυμούνται για την ευγενική της φύση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με τα επεισόδια του "The Ellen Show" με παρουσιάστρια την Ellen DeGeneres να έχουν ήδη λάβει συγκινησιακό χαρακτήρα, αφού σύντομα θα πέσει αυλαία στην εκπομπή μετά από 19 σεζόν, πληροφορίες θέλουν την κωμικό να επιθυμεί να τακτοποιήσει τους συνεργάτες της με τον καλύτερο τρόπο. 

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με την Post, η DeGeneres χαρίζει μπόνους εκατομμυρίων στους συνεργάτες της, καθώς θεωρεί πως η επιτυχία του σόου ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. "Η Ellen και η Warner Bros. δούλεψαν μαζί για να σιγουρέψουν πως κάθε άτομο είναι τακτοποιημένο", δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της εκπομπής. 

Το ακριβές ποσό που η DeGeneres προσφέρει στους συνεργάτες της δεν έχει γίνει γνωστό, όμως όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει σίγουρα 7 ψηφία. Για την παρουσιάστρια, το να φροντίσει το προσωπικό της εκπομπής ήταν υψίστης σημασίας γι' αυτό κιόλας προχώρησε στη γενναιόδωρη αυτή πράξη.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια επιθυμεί να προσφέρει στους συναδέλφους της, αφού από το 2003 που η εκπομπή ξεκίνησε, οι εργαζόμενοι ήταν πάντα ευχαριστημένοι. Μάλιστα, με αφορμή την τελευταία σεζόν, η DeGeneres κατά τη διάρκεια του έτους χάρισε στο προσωπικό, δώρα όπως ταξίδια, ακριβά ρολόγια και αυτοκίνητα, ενώ έπεισε τη Warner Bros. να παρέχει για 6 μήνες μετά το τέλος της εκπομπής στους εργαζομένους της ιατρική κάλυψη. 

Η είδηση κυκλοφόρησε δύο χρόνια αφού πρώην εργαζόμενοι της εκπομπής είχαν μιλήσει για τοξικό περιβάλλον, με την ίδια τη DeGeneres να ζητάει συγγνώμη on air, για το ότι δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε πίσω από τις κάμερες. Ξεπερνώντας τα άσχημα σχόλια και το παρολίγον cancel που έφτασε κοντά να λάβει, η ίδια λίγο πριν αποχωρίσει από την τηλεόραση σκοπεύει να φροντίσει τους ανθρώπους, οι οποίοι έμειναν στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια.

Για τις τελευταίες εκπομπές- με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται βάσει προγράμματος στις 26 Μαΐου- η DeGeneres έχει επιστρατεύσει μία μεγάλη λίστα A-list διασήμων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι Michelle Obama, Channing Tatum, Serena Williams, Zac Efron, Adam Levine, Diane Keaton και η σύζυγός της, Portia de Rossi.

Διαβάστε Επίσης