Πρίγκιπας William- Kate Middleton | Το βίντεο που τους δείχνει να χορεύουν στο Μπελίζ

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Καραιβική.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton βρίσκονται στην περιοδεία τους στην Καραϊβική με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ και πρόσφατα επισκέφτηκαν ένα παραθαλάσσιο χωριό στο Μπελίζ όπου συναντήθηκαν με τους κάτοικους.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge βρέθηκαν σε ένα πολιτιστικό κέντρο στο Hopkins όπου έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες, χορεύοντας τον παραδοσιακό χορό 'punta'. Ο William χόρεψε με την 57χρονη Laura Cacho, η οποία αργότερα είπε στους δημοσιογράφους: "Είναι εκπληκτικό ζευγάρι και θα μας άρεσε μαζί με τα παιδιά τους Charlotte, George, Louis. Ξέρουν πραγματικά πως να χορεύουν. Δεν χρειάστηκε να τους δείξω. Είναι τόσο καλοί σε αυτό. Ήταν άριστοι”.

Η 15χρονη Vkeveen Martinez χόρεψε επίσης με τον πρίγκιπα και κάποια στιγμή τον ρώτησε πως είναι να μένει σε ένα κάστρο. Ο William απάντησε πως "η γιαγιά μου ζει σε κάστρο” ενώ λίγο αργότερα συνομίλησε και με την Kate, η οποία παραδέχτηκε ότι θέλει μαθήματα χορού.

Η Cynthia Ellis-Topsy, πρέσβειρα των Γκαριφούνα, είπε στους δημοσιογράφους ότι μίλησε με τον William για τον αδελφό του, πρίγκιπα Harry: "Είπα στον William πως όταν ο αδελφός του, πρίγκιπας Harry, είχε έρθει στο Μπελίζ χόρευε και δεν χρειαζόταν ενθάρρυνση. Ο William χαμογέλασε και είπε 'ο Harry δεν είναι ανασφαλής'”.