Meghan Markle | Η ανήθικη πρόταση από ταμπλόιντ σε πρώην συμπρωταγωνιστή της για να πει ψέματα για εκείνη

Η δούκισσα του Sussex και ο Simon Rex είχαν συνεργαστεί σε ένα επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πόλεμος που υπέστη η Meghan Markle από τα βρετανικά ταμπλόιντ που δεν έδειχναν έλεος, ήταν ένας από τους λόγους που η δούκισσα του Sussex είχε κινηθεί νομικά, κερδίζοντας τη δίκη εναντίον της Mail on Sunday. Πριν από λίγες ημέρες, ο πρώην συμπρωταγωνιστής της, Simon Rex, μίλησε για μία πρόταση που του είχε γίνει στο παρελθόν απο σκανδαλοθηρικά έντυπα, με σκοπό να δηλώσει δημόσια ψεύτικες πληροφορίες για τη μεταξύ τους σχέση.  

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο ηθοποιός και η Markle είχαν συνεργαστεί το 2005 σε ένα επεισόδιο της σειράς "Cuts", πράγμα που σήμαινε πως δεν γνωρίζονταν και πάρα πολύ καλά. Παρ' όλ' αυτά, μία βρετανική φυλλάδα είχε προτείνει στον ηθοποιό το ποσό των 70 χιλιάδων δολαρίων, προκειμένου να δηλώσει ψέματα πως οι δυο τους είχαν σεξουαλικές επαφές πριν από τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Harry. 

"Ήμουν άφραγκος. Πραγματικά χρειαζόμουν τα χρήματα. Ωστόσο, θα προτιμούσα να ζω με κουπόνια για φαγητό, πριν κάνω αυτό", δήλωσε ο ηθοποιός στη Guardian, με αφορμή τον νέο του ρόλο στην ταινία Red Rocket.

Όπως υπογράμμισε ο ίδιος, οι δύο ηθοποιοί είχαν συναντηθεί μία φορά εκτός δουλειάς για να γευματίσουν μαζί, την περίοδο που βρίσκονταν εν μέσω γυρισμάτων. "Βρεθήκαμε μία φορά γιατί κάναμε μαζί το σόου. Ήταν κάποια με την οποία είχα γνωριστεί σε μία τηλεοπτική εκπομπή, που συναντηθήκαμε για μεσημεριανό και αυτό ήταν όλο", πρόσθεσε. 

Ο Rex απέδειξε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα για την ανθρωπότητα, γεγονός που συγκίνησε και την ίδια τη δούκισσα του Sussex, η οποία του έστειλε ένα χειρόγραφο ευχαριστήριο μήνυμα. Σύμφωνα με τα social media, το σημείωμα έγραφε :"Είναι όμορφο να γνωρίζεις πως υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι". 

Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε επιβεβαιώσει την είδηση που κυκλοφόρησε στο Twitter, γράφοντας πως "ναι, είναι αλήθεια. Και το κορνιζάρισα το γράμμα που έγραψε. Παρεμπιπτόντως έχει πολύ ωραίο γραφικό χαρακτήρα".

Διαβάστε Επίσης