Αρχέτυπα | Το teaser της Meghan Markle για το πρώτο της podcast για τα στερεότυπα που επηρεάζουν τη ζωή των γυναικών

‘Archetypes’ θα είναι ο τίτλος της νέας σειράς podcast της δούκισσας του Sussex.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Meghan Markle λανσάρει την πρώτη της σειρά podcast με τίτλο ‘Archetypes’ μέσω της εταιρείας παραγωγής της, Archewell Audio.

Η δούκισσα του Sussex θα είναι οικοδέσποινα των εκπομπών που θα εξετάζει τα στερεότυπα και τις ταμπέλες που κρατούν τις γυναίκες πίσω και επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά τους και τη ζωή τους.

Το podcast θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι και θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, "συζητήσεις χωρίς λογοκρισία" με ειδικούς, ιστορικούς και γυναίκες που γνωρίζουν καλά πώς τα στερότυπα μπορούν να αλλάξουν ζωές.

Το Spotify κυκλοφόρησε ένα teaser που δίνει μια πρώτη γεύση για το τι μπορούν να περιμένουν οι ακροατές από το podcast της Markle: "Έτσι μιλάμε για τις γυναίκες. Τα λόγια που μεγαλώνουν τα κορίτσια μας και πως τα media αντικατοπτρίζουν τις γυναίκες, αλλά από που προέρχονται αυτά τα στερεότυπα; Και πως εξακολουθούν να εμφανίζονται και να καθορίζουν τις ζωές μας; Αυτό είναι το ‘Archetypes’, το podcast όπου εξερευνάμε τις ταμπέλες που προσπαθούν να κρατήσουν πίσω τις γυναίκες. Θα συζητήσω με γυναίκες που γνωρίζουν καλά πως αυτά τα στερεότυπα διαμορφώνουν τις ιστορίες μας. Και θα μιλήσω με ιστορικούς ώστε να καταλάβουμε πως φτάσαμε μέχρι εδώ", λέει η Markle στο teaser.

Διαβάστε Επίσης