Πριγκίπισσα Charlotte | Τα παιχνίδια με την κάμερα στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου

Η κόρη της Kate Middleton και του πρίγκιπα William είχε την πιο αξιολάτρευτη αντίδραση όταν είδε τον εαυτό της στην οθόνη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William πήγαν στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου μαζί με τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte, συναντώντας στο Westminster Abbey όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και royals από όλα τα μέρη του κόσμου.

Η 6χρονη κόρη του δούκα και της δούκισσας του Cambridge κάθισε μαζί με την οικογένειά της πίσω από τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα Πάρκερ για να ακούσουν τη λειτουργία, τους ύμνους αλλά και τους λόγους προς τιμήν του δούκα του Εδιμβούργου.

Κάποια στιγμή, η Charlotte είδε στην οθόνη που υπήρχε στον τοίχο της εκκλησίας τον εαυτό της ενώ την τραβούσε η κάμερα και έκανε μια αξιολάτρευτη γκριμάτσα όταν το συνειδητοποίησε.

Η Charlotte αλλά και ο George συνοδεύουν ολοένα και πιο συχνά τους γονείς τους στις δημόσιες εμφανίσεις της και αποδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση πόσο ευγενικά και μετρημένα παιδιά είναι αφού σπάνια δείχνουν να κουράζονται, να βαριούνται ή να δυσανασχετούν ενώ ακολουθούν τους διάσημους γονείς τους στις υποχρεώσεις τους.

Η Kate και ο William, σύμφωνα με δημοσιεύματα, γνωρίζουν καλά ότι ανατρέφουν την επόμενη γενιά των royals και προσπαθούν να συνδυάσουν την παράδοση της οικογένειας με πιο μοντέρνες προσεγγίσεις και προσπαθούν να έχουν μια φυσιολογική σχέση με τα παιδιά τους.
 

Διαβάστε Επίσης