"Δεν θέλω να κρύβω τίποτα" | Η Kristen Stewart εξηγεί γιατί κάποιοι μπερδεύτηκαν με τη σεξουαλικότητά της

Πώς ένιωσε πιο δυνατή μέσα από τον ρόλο της Diana στην ταινία 'Spencer'.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kristen Stewart εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της γιατί δυσκολεύτηκε να μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλικότητά της και να μιλήσει ανοιχτά για την ιδιωτική της ζωή στους fans της . Η σταρ που είναι αρραβωνιασμένη με την σεναριογράφο Dylan Meyer αποκάλυψε στο Mirror πως δεν θέλει να κρύβει τίποτα.

"Σαν ηθοποιός θέλεις απλά να αποκαλύψεις τον εαυτό σου. Οπότε είναι πραγματικά αντιδιαισθητικό να πει κάποιος 'όχι δεν θέλω να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Γιατί; Είμαι ηθοποιός'” είπε εξηγώντας ότι "δεν θέλω στην πραγματικότητα μια ιδιωτική ζωή. Δεν θέλω οι λεπτομέρειες της ζωής μου να καταναλώνονται με αηδιαστικό τρόπο και να εμπορευματοποιούνται. Αλλά ταυτόχρονα δεν θέλω να κρύβω και τίποτα”.

Όπως εξήγησε, οι fans της αρχικά μπερδεύτηκαν με την αποκάλυψη ότι είναι bisexual, κι ενώ έβγαινε και με άντρες και με γυναίκες δεν είχε μιλήσει για αυτό δημοσίως για πολλά χρόνια. "Είχε μπερδέψει πολλοί τους ανθρώπους. Εγώ ήμουν καλά. Ήμουν έτσι για πολύ καιρό και δεν ήμουν αλλιώς όταν ξεκίνησα να βγαίνω και με άλλους ανθρώπους. Αν δεν πεις τις λέξεις, γιατί οι λέξεις έχουν σημασία, δεν έχεις αποκαλύψει την σεξουαλικότητά σου”.

Η 31χρονη ηθοποιός που ήταν υποψήφια για Όσκαρ για τον ρόλο της Diana στην ταινία 'Spencer' αποκάλυψε ότι ο ρόλος αυτός της έδωσε δύναμη: "Ένιωσα αυτή τη δύναμη. Ένιωσα πιο ψηλή υποδυόμενη εκείνη. Ένιωσα ότι μπορούσα να φέρω κοντά τους ανθρώπους. Ένιωθα ότι μπορούσα να αγκαλιάσω τους ανθρώπους με έναν απόλυτα κιτς και μεταφορικό τρόπο”, προσθέτοντας πως "ακόμα κι αν το είχα επινοήσει εγώ ή προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου, η ζωή της με βοήθησε να το κάνω αυτό. Κι αυτό με έκανε να νιώσω καλά”.

Στο παρελθόν, η Kristen είχε αποκαλύψει ότι είχε αντιμετωπίσει δυσκολίες ως bisexual στο Hollywood αφού της είχαν ζητήσει να κρύψει τη σεξουαλικότητά της: "Μου είχαν πει να κάνω μια χάρη στον εαυτό μου και να μην βγω έξω κρατώντας το χέρι της κοπέλας μου κι ίσως καταφέρω να κάνω μια ταινία Marvel. Δεν θέλω να δουλεύω με τέτοιους ανθρώπους. Κυριολεκτικά, η ζωή είναι ένας τεράστιος διαγωνισμός δημοτικότητας”.

Διαβάστε Επίσης