Tori Spelling | Γιόρτασε τα 50α γενέθλια της Jennie Garth με την πιο όμορφη φωτογραφία τους

Η ευχή και η φωτογραφία που τις δείχνει πιο "όμορφες από ποτέ".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennie Garth γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της με την καλή της φίλη και συμπρωταγωνίστρια από το 'Beverly Hils, 90210', Tori Spelling.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία της με την Garth που τις δείχνει να έχουν ντυθεί με 80s αθλητικά ρούχα, κορμάκι και κολάν, κι έγραψε στη λεζάντα: "Μπορεί να κλωτσήσει, να κάνει streching και είναι 50”.

Η 48χρονη σταρ έγραψε για την φίλη της: "Μπορείς πραγματικά να ενσαρκώνεις έναν άνθρωπο για τον οποίο ο αριθμός είναι απλά ένας αριθμός. Είσαι περισσότερο όμορφη σήμερα από ό,τι ήσουν πριν από 30 χρόνια. Είσαι μια απίστευτα επιδραστική γυναίκα. Είσαι καταπληκτική μαμά. Είσαι η μαμά-μέντοράς μου σίγουρα. Σε αγαπώ πολύ. Είσαι πραγματικά η αδελφή μου σε αυτή τη ζωή”.

Πρόσφατα, οι δύο σταρ είχαν μιλήσει για την φιλία τους που κρατάει εδώ και πολλά χρόνια, αφού τη δεκαετία του '90 είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στη δημοφιλή σειρά 'Beverly Hills'. "Οι fans πάντα μας λένε ότι δεν το πιστεύουν ότι είμαστε στα αλήθεια οι καλύτερες φίλες” με την Garth να λέει ότι πολλές φορές θυμάται "αυτές τις πραγματικά πολύ σημαντικές σχέσεις και τις φιλίες που είχαμε όλοι και όλες τις καλές στιγμές που είχαμε. Υπάρχουν απαίσιες στιγμές και πολύ καλές στιγμές. Αλλά ήταν 10 απίστευτα χρόνια. Και ενθουσιάζομαι να γυρνάω πίσω και να το εκτιμώ ξανά”.

Διαβάστε Επίσης