Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν | Η ανακοίνωση στα social media

Οι φήμες για το εντυπωσιακό πράσινο μονόπετρο μόλις επιβεβαιώθηκαν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το επόμενο μεγάλο βήμα στην σχέση τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ξανά 18 χρόνια μετά την διάλυση του πρώτο αρραβώνα και δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.  

Μετά την επίσημη συγκατοίκηση στο υπερπολυτελές σπίτι που αγόρασαν από κοινού στο Μπελ-Αιρ, η πρόταση γάμου δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια, λίγες ημέρες νωρίτερα, εθεάθη να φοράει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο δαχτυλίδι, ξεκινώντας έτσι τις φήμες για τον ενδεχόμενο αρραβώνα τους. Ωστόσο, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (8/4) η Lopez επιβεβαίωσε τις υποθέσεις, ανακοινώνοντας μέσω e-mail στα αγαπημένα της πρόσωπα την χαρμόσυνη είδηση.

Η 52χρονη star δημιουργώντας ένα βίντεο με την ίδια φανερά συγκινημένη να κοιτάζει το τεράστιο πράσινο διαμάντι στο δάχτυλο της, ανήγγειλε στους θαυμαστές της τον αρραβώνα με τον Ben Affleck. "Λοιπόν, έχω μια πολύ συναρπαστική και ξεχωριστή ιστορία να σας πω..." είπε αρχικά στους ακολούθους της, προσθέτοντας δίπλα στο όνομα της στα social media το emoji ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού.

Το ζευγάρι, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα του, γνωστοποίησε την επανένωσή τους στις αρχές του 2021. Όπως έχουν δηλώσει κατά καιρούς τόσο η Lopez, όσο και ο Affleck, η τωρινή τους σχέση είναι πολύ διαφορετική από εκείνη πριν χρόνια καθώς μεγαλώνοντας "υπάρχει περισσότερη εκτίμηση και γιορτή μέσα σε αυτό κι είναι αληθινά πιο ωραίο".

Διαβάστε Επίσης